ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо шамароса и Славия - 2:1 на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 23.04.2012Коментари (58)10966
Вдъхновен Локомотив постигна седма победа от десет мача през пролетта, затвърждавайки възхода си, откакто тимът бе поет от наставника Емил Велев. Мачът започна като по вода за "черно-белите", които още до 8-та минута имаха комфортна преднина от две безответни гола. Най-напред след центриране от ъглов удар на Здравко Лазаров, Венков стреля към вратата, но Сержиньо успя да нанесе точния удар от воле за 1:0. Само след 240 секунди Христо Златински стреля, топката се отби в гредата, но при добавката футболистът на Локо покачи резултата. 

"Смърфовете" продължиха да мачкат противника си и в следващите няколко минути пропуснаха още удобни положения, за да направят резултата класически - след центриране отдясно на Сержиньо, Златински засече, но прати топката покрай вратата ма Славия, а малко след това Здравко Лазаров изпълни фаул, но вратарят на "белите" Емил Петров изби в корнер. В 30-та минута при една от редките атаки на гостите Владислав Златинов центрира, защитата на Локо обаче изби топката и осуети една от малкото възможности пред Славия, която на пректика нямаше точен удар в очертанията на противниковата врата през първото полувреме.

Вторите 45 минути започнаха така, както и първите - с атаки на локомотивци, които само за десетина минути след подновяването на играта създадоха 3-4 опасности пред Петров, пропуснати от Даксон, Родригес и завърналия се в игра след контузия Карвальо. Тези пропуски можеха да изиграят твърде лоша шега на "черно-белите", защото в 79-та минута първото положение за Славия се оказа и гол. След центриране отляво, Радослав Василев, който влезе като смяна на полувремето, засече от точката на дузпата за 1:2. 

Този нелогичен гол сякаш даде надежди и сили на славистите, които като от нищото се върнаха в мача. В самия край на двубоя имаше спорно положение, при което главният арбитър не свири дузпа за Локо. Това изнерви старши треньора Велев, който беше изгонен от треньорската скамейка, но за негово щастие гостите нямаха сили за нещо повече в този сблъсък, завършил с минимална, но повече от заслужена победа на пловдивчани.

Стартови единадесеторки:

Локомотив Пловдив: 12. Караджов, 2. Родригес, 5. Бенжелюн, 25. Йошев, 4. Венков, 16. Златински, 23. Д.Георгиев, 87. Даксон, 10.Сержиньо, 19. Карвальо, 77. Лазаров (к)

Славия: 12. Петров, 20. Димитров, 6. Златков, 19. Желев, 21. Дяков (к), 14. Сандански, 23. Акиоши, 9. Златинов, 7. Романов, 33. Цв.Тодоров, 99. Тошев
Още по темата: общо новини по темата: 5
26.04.2012
24.04.2012
23.04.2012
21.04.2012
17.04.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Борил Костов
премахни филтъра

+15
 
 
ОВЕТЕ ОТ ОВЧА КУПЕЛ ДА ГО ДУХАТ , НЯМАТ МЯСТО В А ГРУПА ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: