ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Родители със скандални разкрития за един от треньорите в ДЮШ на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 29.01.2012Коментари (55)14982
© Lportala.net
Родителите от цял един юношески отбор на Локомотив въстанаха и направиха шокиращи разкрития за треньора на децата им Асен Чотров. Позицията сподели чрез фен-сайта на черно-белите родител, пожелал анонимност, с цел да не навреди на собственото си 14-годишно момче.

В емоционалното интервю става ясно, че Чотров системно е събирал пари от децата и родителите им, с цел да обезпечи провеждането на подготвителни лагери, които в последствие не са били провеждани, както и за закупуването на спортна екипировка, която девет месеца по-късно все още не е осигурил на момчетата си. Някои от родителите пък са имали добрината да помогнат на Чотров, услужвайки му значителна сума пари, която никога не бива възстановявана, дори месеци по-късно. Това се случва след намесата на директора на школата Георги Фиданов благодарение на който, голяма част от парите, с които Чотров е задлъжнял на родителите на собствените си деца, са били възстановени от месечната му заплата. За мистериозно изчезналите хиляди левове, възмутените родители имат обяснение - същите са отдавна проиграни и изгубени по хазартни заведения и залози на футболни мачове.

Далеч по-тревожни са разкритията, че Асен Чотров е изкарал месеци в клиника за лечение на нарко-зависими, а проучването на родителите е достигнало до бивши негови възпитаници от по-големи набори, които са признавали чистосърдечно, че тогавашния им треньор е пропускал тренировки и дори официални мачове след тежки нощи по наркомански барове, умело прикрил очите си с очила с големи стъкла.

В материала се разкриват още бивши и настоящи пиянски изцепки на Асен Чотров, завършващи с вандалско строшаване на прозорец на банка (отразено в криминалната хроника на водещите медии) и интериора на ресторант "Джоана" преди около месец.

Анонимният родител признава още, че преди повече от година няколко от невръстните тогава момчета са се прибирали по къщите си със сълзи в очите и синини от побой по тялото, за което ръководството на клуба предприема само "мъмрене" спрямо служителя си.

Именно поведението на властимащите на Лаута е повод за крайната мярка на родителите да дадат гласност на истината, както и е причина говорителят им да запази анонимността си в тайна, с цел да не предизвика неприятни последствия за собственото си дете.

Според разказа, Георги Фиданов е успял бързо да се запознае със ситуацията и през декември да сложи името на Асен Чотров на първо място в списъка си със зимните уволнения. Последната дума обаче взима почетния президент Христо Бонев, който се застъпва за треньора, без да даде адекватна причина за подобно решение, твърдят още родителите, изразявайки съмненията си за чиста проба шуробаджанащина, предвид близките отношения на Зума с бащата на Асен Чотров - собственик на верига за бързо хранене.

"Призоваваме г-н Бонев да разкрие причината, за да защити треньора на нашия отбор. И да ни отговори на въпроса - ако има талантлив свой внук, роден през 1997-ма година дали би го поверил на Асен Чотров?", пита риторично родителят в интервюто си.

Според него ситуацията в отбора е на път да излезе извън контрол, а много от талантливите момчета са на път да напуснат Локомотив и да потърсят късмета си по други отбори. Има такива, които биха играли само с "черно-белия" екип и са склонни по-скоро да приключат с футбола още на 14-годишна възраст, категоричен е още той.

Източник: Lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на danki_star
премахни филтъра

на 29.01.2012 г.
+2
 
 
Нормално едно време цялата жп-управление събираше от всички свой служители независимо работници или служители по 20 лева за да остане Бонев в Локо и така няколко години Така че нищо ново Събират се пари за черно тото и лично облагодетелстване Пълни мошеници това са Локу завинаги един от нас Вън от футбола този измекярски отбор
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: