ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Велев ме изненада с налагането на юноши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 07.01.2012Коментари (4)3402
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локо Пловдив Христо Бонев се изказа ласкаво за треньора на черно-белите Емил Велев, който е обърнал сериозен поглед към юношите на клуба.

"Едно от най-приятните неща, с които ме изненада Емил Велев, е, че за първи път от много време започна истински да работи с млади момчета от нашата школа. Много време тя беше стъпквана, а разни недоказани елементи от неизвестни географски ширини идваха тук, вземаха парите и си заминаваха", коментира пред Зума.

"Много се зарадвах, когато видях да дебютират с черно-белия екип Стефан Чилингиров и Аян Садъков. Бисеров пък също чака своя час. В контролата срещу Раковски впечатление ми направи Шаби Османов, когото наблюдавам от доста време. Момчето имаше тежка контузия, но отиде в Асеновград и е напреднало доста. Работата на Велев с младите се оценява и от нашите фенове. Когато някое от тези момчета, които изброих, влиза, публиката ни се ентусиазира по особен начин, защото тя иска да вижда и своите деца да играят. Само работата с младите ще извади футбола ни от батака и затова приветствам Велев. И останалите му колеги от А и Б група трябва да правят това", допълни легендата.

"Не съм против качествените играчи от чужбина, но те са малко. За да тръгне футболът ни нагоре, трябва да работим и с нашите момчета, да им даваме повече шансове. Защото средняци от чужбина запушват влизането на български момчета в големия футбол. Когато един играч от школата пробие в първия отбор, това ще е импулс за останалите момчета и за треньорите да работят повече, защото те вече ще знаят, че трудът им няма да отива напразно" - завърши Бонев.

Източник: в. "Тема спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на vas888
премахни филтъра

+3
 
 
браво на Зума.трябва да се знае че съм ботевист и Зума не го харесвам като човек,но това е патят-налагане на собствени кадри.6колите тръбва да работят ,иначе бг футболът ще продължи да затъва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: