ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слаб Ботев допусна обрат в Любимец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 26.11.2011Коментари (332)34645
© Plovdiv24.bg
Ботев изигра един от най-слабите си мачове под ръководството на Милен Радуканов и абсолютно бе надигран от Любимец с 2:1.

Срещата започна много добре за "канарчетата", който поведоха в резултата с гол на Петър Атанасов в 20-ата минута. Нападателят открадна една топка от футболист на Любимец след което нахлу в полето на домакините и вкара за 0:1. След гола Любимец наложи лек натиск, но така и не можа да застраши вратаря Армен Амбарцумян.

След почивката "жълто черните" бяха тотално надиграни от домакините и допуснаха пълен обрат. Първо Игнат Дашлиев вкара за 1:1 след като засече с глава центриране от корнер на Емил Петков. Крайното 2:1 оформи Николай Павлов, който бе намерен по-прекрасен начин в наказателното поле от резервата Иван Минчев.
Още по темата: общо новини по темата: 6
25.11.2011
25.11.2011
24.11.2011
23.11.2011
23.11.2011
21.11.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на AiLqK
премахни филтъра

От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 26.11.2011 г.
+22
 
 
ЕДИНАДЕСЕТ БЕЗДУШНИЦИ И БЕЗХАБЕРНИЦИ ПОСРАМИХА ИМЕТО БОТЕВ Пловдив!!! По време на целия сезон посрамваха всички онези верни привърженици, които непрестанно и безрезервно ги подкрепяха, благодарение на които бяха домакини във всеки един мач!!! ... И в този мач не беше по-различно - срам за този велик клуб - Ботев Пловдив, срам за верните фенове!!! .......... Аз не мога да си обясня каква е причината в толкова мачове вече повеждаме и се дърпаме назад?!?!?!?!?!?! ... Абе ти си Ботев Пловдив, ти си домакин (благодарение на всички тези момчета, които бяха там) в този мач, ти си с 3 милионния бюджет, от какво се плашиш?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ... Те при 1:0 бяха вече почти мъртъвци, вместо да ги умъртвят с още един, два гола, те ги оставиха да се съживят .......... Ето Любимец - изравниха, но не се върнаха да пазят равния, а нападаха като торпили и ... постигнаха това, което искат ... И не че са толкова добър отбор, напротив - ние ги направихме отбор, благодарение на тия безхаберници, които носят свещенната жълт-черна фланелка!!! .... Не ви е срам - НЕЩАСТНИЦИ!!! То бива бива, ама вашето на нищо не прилича вече .....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: