ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Привържениците на Локомотив почват бойкот
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 27.10.2011Коментари (45)6795
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив Пловдив ще бойкотират мачовете на своя отбор в знак на протест срещу начина, по който се управлява клубът. Решението бе взето на среща на феновете в сряда вечер на "Лаута". Още на мача срещу Черно море черно-белите запалянковци ще оставят пуста трибуна "Бесика". Те разпространиха декларация, в която предупреждават ръководството на клуба, че това може да е само първата стъпка от демонстрациите срещу случващото се в Локомотив.

Ето я и нея:

Феновете на Локомотив Пловдив и в частност организираните фенове, които подкрепяме отбора от трибуна Бесика винаги са били еталон за принципност и безкомпромисност в България. За съжаление, начинът, по който се управлява нашият любим отбор доведе до тежкото решение да бойкотираме срещата между Локомотив и Черно Море Варна. Причината за това е несъгласието ни с цялостната политика и начин на управление на клуба, както и безотговорния и неотговарящ на традициите, историята и славата на най-обичания пловдивски клуб начин, по които "професионални" играчи си позволяват да играят.

Ние няма да позволим да се уронва името и емблемата на Локомотив Пловдив. Ние няма да допуснем черно-бялата фланелка да бъде разхождана без чувство за отговорност към това, което тя символизира.

Бойкотът засега ще се изразява в това да не подкрепяме отбора, по начина по който го правим в момента. На трибуна Бесика няма да видите нашите знамена, които са от десетилетия по стадионите в цяла България и Европа. Няма да чуете и песните ни. Надяваме се, че ръководството на Локомотив ще види какво означава нашата подкрепа за отбора. Надяваме се и че при предстоящата ни среща нашите упреци към политиката на ръководене на отбора ще бъдат чути и няма да се наложи да прибегнем до по-крайни действия.

Ние не правим компромиси с нашите принципи, ние не правим компромиси с нашите идеали! Всеки който смята да работи в Локомотив Пловдив трябва да се съобразява с тях!

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 17
31.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
27.10.2011
27.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на potmaster
премахни филтъра

+8
 
 
Много отдавна кагато писах че Локо е голяма лъжица за Коко,ме нападахте драги локомотивци.Локомотив Пловдив и специално неговите фенове са фактор в българският футбол.За този отбор трябва стабилен собственик,а не някой комарджия с разкопчан панталон.Колкото и свалки да ви прави погледнете какво беше Вихрен и какво остана от него.10 малки негърчета с един сърбин в защита.Това ли е пътят.А обещанията за ДЮШ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Преместиха мачовете на Атлетик и дубъла на Локо
Христо Златински: Всяко начало има своя край! Шампионите са велики хора!
БФС глоби ЦСКА-София за ракетите на "Лаута", клубът ще възстановява щетите от погрома
Легенди на Ботев и Локо изиграха благотворителен мач пред погледа на кмета на Пловдив
Локо чака новия треньор, но вече са уредени лагерът и две контроли
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: