ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тракийци ще се женят в новото кметство на района
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:35 / 20.10.2011Коментари (19)6555
С неприкрито удоволствие Славчо Атанасов и и.д. кмет на Пловдив Александър Долев разгледаха новото кметство на район "Тракия", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"В тази сграда всичко е проектирано така, че да бъде максимално най-удобно за гражданите в "Тракия". Твърдя, и то признавам си с известна завист, че само след по-малко от месец бъдещият кмет на район "Тракия" ще работи в по-добри условия от самия кмет на Пловдив и това е безспорен факт", каза Славчо Атанасов.

Той поясни, че красивата сграда на Община Пловдив не е била предназначена за тази цел. За да придобие този си вид отвътре и да функционира като администрация, сградата е била пригодена с времето.

По време на разходката в новото кметство журналистите се увериха, че сградата разполага и с ритуална зала, разположена на първия етаж, и дори вече има записана дата за провеждането на първата церемония за сключване на граждански брак там.

"Тракия е 80-хиляден район и жителите му могат да се венчаят тук, вместо да ходят до центъра, разбира се, ако желаят. Но аз мисля, че ще има доста желаещи да направят това тук", коментира още кандидат-кметът от ВМРО-НИЕ. 

"Невероятната" според Атанасов, придобивка на хората от район "Тракия" струва около 4 млн. лв. и разполага с 3 900 кв.м разгърната площ. Остава да се довърши сглобяването на мебелите за сградата, които възлизат на около 270 000 лв., както и да се оборудват помещенията с компютри. Проблемът с паркирането е решен тотално. Сградата, разположена, според Атанасов в "самото сърце на "Тракия", разполага със 17 паркоместа вътре и над 70 отвън. 

Той припомни, че досега кметството на района се е помещавало в много неудобни за гражданите и за служителите сгради, намиращи се под бл.16. В тях сега ще бъдат настанени различни обществени организации като Съюз на инвалидите, Съюз на слепоглухите, военноинвалиди, Клуб за ветераните и запасните офицери и други.



(c) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тракийци си бягат по селата събота и неделя,това е най-пустият квартал в Пловдив през уикенда.Много ми е чудно кой ще се жени в това кметство?
0
 
 
Браво Славчо дано да ни радваш с подобни и по-хубави сгради и следващите 4 години!
0
 
 
Преди 1989 год имаше ритуални зали по кметствата говоря за Южен, но имаше и много сватби, а се ....
+1
 
 
Наистина си беше малко странно как толкова голям квартал като Тракия няма нито една свястна и пригодна сграда с обществени функции. От тази гледна точка новата сграда си е чудесна придобивка, още повече че поне по мое мнение това ще бъде една от най-лесно достъпните административни сгради в Пловдив (най-вече откъм паркиране). Но на едно не мога да се начудя - защо упорито в БГ продължава да се налага в строителството тоя глупав спартански стил - бетон, еталбонд и пвц прозорци, и видиш ли сградата била страхотна. Вярно, на Тракия друго едва ли би отивало като стил, но все ми се иска да започнем отново след близо век прекъсване да проектираме и строим елегантни и красиви сгради - такива, с каквито се е кичил Пловдив в началото на 20 век. Мечти :)
0
 
 
Като гледах снимките обаче, Долев ми приличаше по-скоро на старо обзавеждане, от колкото на зам. кмет.
+3
 
 
"Той припомни, че досега кметството на района се е помещавало в много неудобни за гражданите и за служителите сгради, намиращи се под бл.16. В тях сега ще бъдат настанени различни обществени организации като Съюз на инвалидите, Съюз на слепоглухите, военноинвалиди, Клуб за ветераните и запасните офицери и други." СлаФчооооо, опасна глава си бе, майна - за гражданите и служителите са неудобни, ти ще пратиш там куцо, кьораво и сакато!
-2
 
 
Един от многото хора които до края на годината ще си сложат края на живота си. Това не го желае Господ. Това го желаят МАФИЯТА и най вече БКП.
+5
 
 
Тази новина ми е като дежа-вю. Мисля, че преди месец-два четох за същата инспекция, същите изказвания. Просто да вземе да се скрие този или пък да иде да инспектира на Събота пазара дюкяните си, Четвъртък пазара дето стои като паметник на глупостта. Поне да беше отишъл да види в чужбина какви са пазарите. Да разваляш нещо, което от години го има и носи дух е меко казано странно.
+2
 
 
Тя сградата довършена ли е? Или Славчо реже ленти всякакви?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: