ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (9)
Ботев с ново равенство в "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:03 / 03.09.2011Коментари (232)28540
© Plovdiv24.bg
Черноморец Поморие и Ботев не можаха да излъчат победител, завършвайки 1:1 в мач от четвъртия кръг на Източната "Б" група. Пловдивчани стояха по-добре на терена, но само малшанса ги лишиха от победата в Поморие. Това бе трето поредно равенство на "жълто черните" в първенството.

"Канарчетата" имаха чудесна възможност да открият резултата в 8-ата минута, когато Александър Александров изведе по прекрасен начин Петър Атанасов по крилото, който изкара топката към Тодор Неделев на границата на наказателното поле, младока не се полакоми опита се да изведе Атанас Курдов зад защитата на Поморие, но паса му се оказа доста дълъг и Наско не можа за овладее. В 21-ата минута Черноморец поведоха в резултата с гол на защитника Галин Димов. Така и се запази резултата до почивката.

След подновяването на играта Ботев изцяло се хвърли в предни позиции с цел търсене на гол и спечелване на мача и гола не закъсня. В 50-ата минута младата звезда на "жълто черните" Тодор Неделев възстанови равенството. До края на срещата пловдивчани владееха изцяло темпото на игра, но само пропуските от страна на възпитаниците на старши-треньора Петър Хубчев ги лишиха от победа в срещата.

В следващият кръг, който е на 10 септември (събота) Ботев приема у дома тима на Любимец.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на samo__loko
премахни филтъра

на 04.09.2011 г.
+21
 
 
Играхме срещу финалиста за купата,срещу отбора,който и на практика влезе в А група,но не бе допуснат.Играхме на един непривичен за футбола,мокет на който топката нямаше никакво съпротивление и пасовете ни по земя все се оказваха дълги. Що се отнася до смените,двете на Тошко и Сашо бяха принудителни все пак кривото дърво няма въздуха да изкара 90 минути.Да истината е че Курдов не е същата машина за голове,каквато беше миналата година,но това е така защото в момента не може да получи помощта която утре ще получи от Ирфан и Манчев а и това е Б група,той самия го каза преди сезона "Надявам се да направя добър сезон и да отбележа 15 гола" не се съмнявайте той ще направи тази цифра!Тука тея лешпери дето мрънкат ама изобщо не им обръщайте внимание! Всички ги знаем и Ботев и Локомотив имат по над 50 000 привърженици в Пловдив само дето болшинството от тях не са подкрепяли отбора от времето на Пашата и Бащата.Не е лесно в едно изречение да възхваляваш отбора от 80те,който бленуват и да кажеш БакалОFF! Не ви трябва да си косите нервите с такива та*аци,дето и чикия немогат да си направят. Пълна подкрепа за хер Хубчев,поне докато мине времето за сработка на колектива в новата обстановка и особенно за великия Г-н Бакалов на когото дължим благодарност,че отбора не познава загубата в официален мач цяла година ако не броим отпадането с дузпи и най-вече за усилията които положи и полага за да се оправи батака който бе наслояван през последните не 11 години от селския а вече близо 21.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Благотворително картинг състезание в Пловдив в памет на Аертон Сена
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: