ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наказаха Локо с лишаване от домакинство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:00 / 23.08.2011Коментари (62)9879
© Plovdiv24.bg
Провалилият се в мача като съдия Николай Йорданов издейства наказание на "смърфовете"
БФС взе поредното си убийствено решение за родния футбол. От нищото дисциплинарната комисия към родната централа изскочи на сцената и обяви, че предстоящия домакински мач на Локомотив срещу Каликра (Каварна) няма да се играе на Лаута.

Повод за решението е хвърлена бутилка по рефера на железничарското дерби преди 10 дни, която според думите на арбитъра Николай Йорданов такава го е ударила при прибирането му в тунела след последния съдийски сигнал. От БФС не пожелаха явяването на представител на "смърфовете", както и отложиха взимането на подобно решение със седмица, вместо да се произнесат на предишното си заседание.
На Лаута все още нямат яснота къде ще изиграят мача си срещу Калиакра (Каварна), като в сред най-реалистичните опции за този ден и час са някой от стадионите в София.
Вариантите за мач в Стара Загора или Сливен пък са свързани с преместване деня на мача, тъй като в събота и Берое и Сливен играят домакински мачове на стадионите си. На всичкото отгоре на стадион "Хаджи Димитър" в града на сините камъни ще е и вечния съперник от Ботев.

"Това решение е нелепо и недоказуемо. След цялата документация, която има ДК трябваше да вземе по-соломоновско решение. Никъде не се вижда, че Николай Йорданов е ударен с бутилката. Четох изложението на органите на реда, никъде не пише, че е ударен. Какво медицинско свидетелство е представил Николай Йорданов, че го боли много, а получава наряди. Вярва се сляпо на едно лице, а на доказателствата не се вярва. Той е писал, че е ударен с бутилка", каза Узунов, цитиран от gong.bg.
"Аз изявих желание да се явя на ДК, но не се съобразиха с това. Имах въпроси към делегати и съдии. Нямаме право на обжалване. Решението идва доста късничко. Както играхме с Лудогорец в Каварна, ние ще предложим да играем в Солун. Николай Йорданов не е потърсил помощ от дежурния лекар на срещата. Ако е имало нещо такова, е трябвало да го направи. Не е искал медицинска помощ", каза още административният директор на клуба.

Той заяви, че няма реално доказателство за подобен инцидент. "Никъде няма видеозапис. Нямам идея на какво основание е взето решението. Решава се по думите на някой. Утре някой ще каже "Наско Узунов ме напсува" и на база неговата дума ще бъдем глобени и наказани. Много некоректно и некомпетентно решение на ДК. Въобще не сме очаквали такова решение", каза още бившия международен рефер пред сайта.

Още по темата: общо новини по темата: 11
30.08.2011
29.08.2011
28.08.2011
27.08.2011
26.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Божидар Г
премахни филтъра

+7
 
 
ПО НЕПОТВЪРДЕНА ИНФОРМАЦИЯ МАЧА Е В СТАРА ЗАГОРА !
+5
 
 
к*р ЗА БФС !!!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ ДА НИЕ СМЕ ПРОТИВ ШОПИЯ И ГО КАЗВАМЕ ОТКРИТО И ВИЕ АКО СТЕ ПРОТИВ Пловдив ВИ ПРИКАНВАМ ДА НАПРАВИТЕ СЪЩО ... БОКЛУЦИ !! ЗАБРАНИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРЕЧУПЯТ НАШАТА ВЯРА !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотивска подкрепа от Румъния за утрешния мач срещу Левски на "Лаута"
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: