ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кошински: Вместо да се замеряме със снимки, по-добре да работим за града си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:41 / 18.07.2011Коментари (16)4930
©
По повод изложбата "Другият наш Пловдив", организирана от Дани Каназирева, където е поместен фотос с пълни съдове за смет и разпилени отпадъци, управителят на ОП "Чистота" Радослав Кошински реагира остро: "Такъв проблем отдавна не стои пред пловдивчани, защото съдовете за смет в нашия град се изпразват и почистват всяка сутрин. Дори когато контейнерът е препълнен или има разпилени около него отпадъци, още на следващата сутрин сметовозите го изпразват, а служителите изчистват пространството около него." Кошински изпрати на Каназирева снимки, на които ясно се виждат плакати с нейния образ, залепени върху новобоядисаните електрически стълбове. Искам да благодаря на пловдивчани, които уважават нашите усилия и не лепят нищо по новите стълбове, но ми е чудно как така една кандидатка за кмет и общинска съветничка си позволява да нарушава общинските наредби. Кошински припомни, че от три години фирма "Чистота" има дежурен телефон, на който ежедневно се обаждат граждани и на сигналите им се реагира незабавно. Госпожа Каназирева можеше да се обади, за да изпратим хора на място, а не да си прави евтина предизборна кампания. Вместо да се замеряме със снимки, по-добре да работим за града си, коментира още Кошински.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Може да е всичко, но в Пловдив е чисто и Кошински си върши работата добре. Аз не знам някога да е имало проблем с извозването и да е имало неизвозени пълни съдове със смет или разпилени отпадъци и може би Пловдив е един от малкото градове в които боклука се извозва всеки ден, че на моменти и няколко пъти на ден. Кака Здравка пак не е в час. Здравкееее много евтино си правиш кампанията ми се струва и като те гледам на плакатите каква си и на живо каква си... ами само мога да кажа, че в днешно време Фотошоп-а е голяма работа да те подобри малко. Просто това си е евтин ама много евтин и смешен предизборен трик. Здравке и все пак няма как да кажеш на черното бяло, не ни взимай чак за такива балъци, ние имаме очи и виждаме всичко.
+7
 
 
Да вземе да разлепи плакати и на комина до хотела на Ванко 1-и пари няма да и искат като бивш персонал... Здравчето Клинчева - КМЕТ Ха Ха Ха...МАМАНННН
+5
 
 
Дани, много ниско падаш! Издраждай се, но не на чужд гръб.
+5
 
 
Русокосата Стойна къде живее?Поне на Кошински работата е видна!
+9
 
 
В интерес на истината Пловдив е чист град.Кошински добре си върши работата момчето и е прав да се ядосва от подобен популизъм.
+7
 
 
Каназирева никой няма да те избере за кметица (макар че много ти отива песента "етоя кметицата сапунисва ....хахахаха) не ни харчи парите от данъци за предизборни кампании без смисъл водещи само към едно ...ПРОВАЛ на изборите ....ама неизбежен провал !!!
+7
 
 
Искам чрез сайта да попитам госпожа Каназирева следното: След като госпожо Каназирева сте общински съветник, защо не извикахте господин Кошински и да му поставите своите изисквания? Вие заедно с останалите си колеги от общинския съвет сте и негов работодател, нали вие сте принципалите на Пловдив? Нали вие управлявате града? Защо се замеряте със снимки а не работите за благото на града? Като ревностен защитник на ламаринените кутии/гаражи/, защо не санкционирате кмета на район "Южен" за дивотиите с гаражите върху тревни площи, тротоари, в следния район. От светофарите на бул. "Никола Вапцаров до втора градска и от там до бул "Стамболийски." Защо не дойдете да видите отчайващата гледка с гаражи които не позволяват да се види тревна площ? Моля госпожо отговорете чрез сайта? Покажете че сте общински съветник със съвест!
+11
 
 
Нека, нека ! Да си покаже магариите сега, та да сме спокойни, че никой няма да гласува за нея ..
+12
 
 
Как може да е толкова нагла тая блондинка. Нестига, че говори глупости, че контеинерите били препълнени ами и замърсява новобоядисаните стълбове. И това ми било кандидатка за кмет.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
БК Академик Пловдив
Потресаваща история от Пловдив
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: