ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Хубчев: До няколко дена ще има яснота около бъдещето ми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 03.05.2011Коментари (46)12201
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза със спрягания за нов треньор на Ботев Петър Хубчев.

Треньорът на Черноморец-Поморие заяви: "До няколко дена ще има яснота около бъдещето ми. До момента не е коректно, спрямо треньора на Ботев Костадин Видолов и настоящия ми клуб, да коментирам до къде са стигнали преговорите ми с ръководството на Ботев".

С това изявление Хубчев индиректно потвъди, че той ще бъде новия старши-треньор на Ботев, а Костадин Видолов ще остане като негов помощник.

Визитката на Петър Хубчев като треньор до момента:

Започва своята треньорска кариера на 38-годишна възраст и става първо помощник-треньор на Айнтрахт (Франкфурт), а след това старши треньор на младежката формация.

През 2002 г. е помощник-треньор на българския национален отбор, начело на който тогава е Пламен Марков. С Хубчев и Марков отборът се класира за Европейското първенство в Португалия през 2004 г., след като печели безапелационно първото място в квалификационната си група след само една загуба в последния мач, оставяйки след себе си отбори като Хърватска и Белгия. На Европейското България претърпява провал след три поредни загуби и последното място в предварителната група, след което старши-треньорът Марков е заменен от легендата на българския футбол Христо Стоичков. Хубчев остава помощник треньор, а в началото на 2005 г. съвместява тази длъжност с поста на старши-треньор в Славия (София). Треньор на " Волфсбург " 2- и отбор (2008), " Черноморец - Поморие " (2009).






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на izgrev_lamerz
премахни филтъра

+4
 
 
добре, де - какво направи хубчев в славия или поморие, че очаквате тук да е по-различно? класира славия в евротурнирите или поморие в А група ли? какво е постигнал освен че има лиценз да води отбор --- това ли е човека от който ще се учи ВИДОЛОВ? от 6 години е старши треньор и никакви резултати и си мислите, че трябва да се учи при нас ли?
+6
 
 
мисля си,4е тук се заформя нещо което би раздвоило публиката на два лагера,а на нас това най-малко ни трябва в момента.Аз ли4но съм против това говедо да бъде тренер на любимия ми отбор и то недоказан като специалист.На нас ни трябвят хора да обединяват агитката,тип Коцето,на които целия стадион да скандира името му,а за този Хуб4ев отсега мога да ви кажа 4е това няма да се слу4и.Ръководството нека хубаво да помисли кви да ги върши,щото изстрадахме доста сегашния си статут
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на "Колежа" с писмо до Общината, няма да затварят Сектор "А"
Феновете на Ботев избират гол на сезона, два от номинираните са от финала
Крумовград с интерес към юноша на Ботев
ПФК Ботев: Предстои исторически сезон!
Ясен е съставът на Втора лига, дубълът на Ботев с тежки сблъсъци
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: