ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Неделчо е добър треньор, но в последно време изпусна съблекалнята
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 19.04.2011Коментари (59)11118
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев коментира последните събития около клуба, след равенството с Локомотив София. Той за първи път официално обяви за освобождаването на Неделчо Матушев от поста старши треньор.

"Неделчо Матушев е добър треньор, но в последно време изпусна съблекалнята" - заяви Коко Динев - "Работеше добре, когато владееше съблекалнята. В последно време нещата между него и играчите не се получаваха. Решихме със спортно-техническото ръководство да променим нещо в отбора след последните незадоволителни резултати и не добрата игра на отбора. Предложих на Неделчо друга работа в клуба, чакам от него отговор дали остава да работи с нас или ще напусне."

Що се отнася до евентуалния заместник на Неделчо Матушев на поста старши треньор на Локомотив, Коко Динев заяви, че няма спешна нужда от нов наставник. В момента отбора си има треньор в лицето на Александър Николич, а спортният директор Бранко Милованович е натоварен със задачата да преговаря с няколкото кандидати за освободения от Матушев пост.

Сред възможните варианти е и бившия наставник на Депортиво Ла Коруня Хавиер Ирурета. Има и българи сред вариантите за нов треньор на Локомотив Пловдив.

"Възможно е и испанец да е следващия треньор на отбора" - сподели Коко Динев - "Възложил съм задача на Бранко Милованович да проведе разговори с няколко човека, сред тях е и Хавиер Ирурета, с който Бранко се познава от престоя му в Испания. Още не сме решили дали новият наставник ще започне от лятото или в близките дни. Все пак първо трябва да сме наясно кой ще е и след това ще видим откога ще започне."

Източник: gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на krasota_vqra_borba
премахни филтъра

-2
 
 
Стадион, отбор, класни играчи, победа над Левски в София, класиране в Европа, всичко това без Коко беше немеслимо! Коко Динев сбъдва мечти! Всякакви други коментари по адрес на Коко са плод на ЗЛОБА И ЗАВИСТ от страна на феновете на МеталикЪ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Крушарски и Златински бяха специални гости на шоу мач в Румъния
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: