ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бранко Милованович: Неделчо има пълната власт в треньорството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 29.03.2011Коментари (42)7810
© Plovdiv24.bg
Първо искам да ви поздравя всички. Искам да кажа, че за мен е чест да дойда в клуб, който има легенди като Христо Бонев, президент като Коко Динев и най-големите фенове в страната. Това го видяхме с очите си в Испания, където феновете дойдоха, за да подкрепят отбора.

"Не съм тук, за да сменям някой, тук съм за да помогна на отбора с каквото мога. Аз съм играл футбол и в Испания, Португалия, Гърция и Белгия. Смятам, че имам някакъв опит и познания и искам да ги приложа тук. Нито за секунда не съм си помислял да сменям Неделчо Матушев. Виждал съм как работи и идвам тук единствено и само, за да му помагам, за да направим нещо добро за Пловдив. Заедно трябва да изградим боеспособен за Европа отбор. До сега единствения български отбор направил наскоро пробив в Шампионската лига е Левски. Заедно, при добро стечение на обстоятелствата, ще направим от Локо отбор, който да остави следа в Европа", заяви Бранко Милованович, който от днес е силният човек на "Лаута".

След тези думи на сърбина, Бонев разясни какви точно ще са функциите на Милованович. "Като спортно-технически директор", той отговаря за всичко футболно, което се случва в клуба. Всички треньори са на пряко подчинение на Бранко и отговарят пред него. Всеки в клуба си има точно определена работа, която трябва да върши. Радвам се, че след запълването на тези постове и Локомотив става като всички големи европейски отбори", поясни легендата на клуба.

"Неделчо Матушев остава старши-треньор на отбора. Т


(C) ПОТВ
ой ще има пълната власт да взима решенията кой да играе и с каква тактика да играе отбора. Ако отбора играе добре, аз като пряк началник на Матушев ще съм доволен, доволен ще е и президента. Видях, че в Локомотив има добри футболисти, все пак за Европа може би ще трябва да подсилим отбора с няколко попълнения. Имаме 3 месеца, за да преценим кой в отбора как се справя и от какво ще имаме нужда", поясни Милованович.

Христо Бонев обясни, че ще бъдат използвани връзките на Милованович в страните, където е играл, за да се продават и там футболисти на Локомотив. "Такава е политиката на клуба ни - купуваме и продаваме футболисти, не може все пак само да се купува", обясни Бонев.

"Моята роля ще е да помогна на отбора да изгради свой стил на Игра. Искаме отбора да играе по един и същи начин и срещу Левски, и срещу Монтана, и срещу Литекс. Отбора трябва да има облик и стил на игра. Аз не деля футболистите на испанци, българи или сържи. Бях в Испания и видях, че Локо има някои феноменални футболисти като Йордан Тодоров и Христо Златински. Силата обаче е когато отбора е колектив, тогава всички играят добре и отбора е супер, няма ли колектив, нищо не върви. След кариерата си на футболист съм работил основно акто сакут и менуджър. Продавал съм футболисти на отбори като Палермо и Спортинг. Когато обаче видях феноменалния план на г-н Динев, когато видях, че в отбора работи невероятна легенда като Христо Бонев, разбрах, че с мога да помогна за постигане на целите и нямаше как да откажа.
Още по темата: общо новини по темата: 2
29.03.2011
29.03.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на молоко
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ваканция ли? Вижте какво прави Мичи Нтело преди старта на подготовката с Локо
В четвъртък става ясно кога ще е дербито Ботев - Локо
Берое обяви контроли с Ботев и Локо в Пловдив
Петър Андреев след операцията: Ще се видим скоро на мястото, което обичам
Христо Колев: Сантиментите ще останат, но Локомотив Пловдив вече е история за мен
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: