ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (21)
В София пак ги тресе злобата, майните сме искали национален стадион да правим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 24.12.2010Коментари (138)25360
© Plovdiv24.bg
Треска тресе софиянци от вчера. Наглите майни искали 20 милиона, за да оправят стадион за 50, на два етажа, с перфектна инфраструктура, паркинги, помощни игрища и е в града, не е в полето. Абе ужас шопски е настанал от вчера, много им идва вече.

Не закъсня и медийната пропагандна машина, която днес излива от първите си страници колко нагли са майните, за да искат 20 милиона от държавата, за да направят национален стадион.

Тук в Plovdiv24.bg винаги сме защитавали пловдивското, няма как и да е друго, след като сме пловдивска медия. Защо обаче набедените за национални такива защитават единствено и само шопските комплекси и застават срещу втория по големина град в България?

Стадиона трябва да е в Пловдив, това е ясно и на малките деца и на шопите, но те не могат да го преглътнат. Писна им да бъдат унижавани на футболна тематика от Пловдив. Не им стига, че "отбора на народа/шопите" Левски е реално клонинг на Локо (Пловдив), ами сега и националите в Пловдив да играят, няма как да го допуснат. Как и да го допуснат, след като в София националите играят пред 500 човека, а в Пловдив стадиона ще се пука по шевовете.

Същите тези ръководители, с разни перуки начело, ще направят всичко възможно този стадион да го няма. Едно е да си въртиш далаверите пред 500 мазохисти, друго е 40 000 майни, бургазлии и старозагорци да викнат срещу теб.

Стадиона трябва да е Пловдив и това е категорично,з а да не сме голословни, ще изброим причините:
- Стадион "Пловдив" е построен, модерен и иска само реконструкция за 20 милиона, докато нов софийски ще глътне 140 милиона.
- Стадион "Пловдив" е единственият двуетажен в България
- Стадион "Пловдив" се намира в града, не е на полето, където единствено може да бъде построен нов софийски.
- Стадион "Пловдив" е в географския и футболен ЦЕНТЪР НА БЪЛГАРИЯ и тук мачовете ще могат да бъдат наблюдавани от пловдивчани, варненци, старозагорци, бургазлии и т.н., а не само от шепа селяни, които през седмицата работят в София и се водят столичани.
- Стадион "Пловдив" ще е пълен до краен предел при всеки мач на националите, защото пловдивчани са доказали, че са най-великата футболна публика, а и ще намерят помощ в лицето на бургазлии, старзагорции и други наистина футболни публики.

"Голямата къща" е мястото, където националният отбор ще намери своя дом и ще се върне на пътя на победите. Ясно е къде трябва да е националния стадион, ясно е обаче от години, затова и Перуци и компания няма да допуснат никога стадион "Пловдив" да бъде възроден







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на georgi_iliev
премахни филтъра

0
 
 
абсолютно съм за и заставам зад тази идея, само едно немога да разбера какво общо има с националния отбор, левски а камоли: " Левски е реално клонинг на Локо (Пловдив)", като единия е създаден 1914 а другия 1936
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
Атлетик (Куклен) спечели регионалното дерби с Асеновец след гол в 94-ата минута
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
Керкез: Предстои най-важният мач за нас, трябва да забравим за днес
Обрат! Ботев загуби от Арда, битката за седмото място се завърза
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: