ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (24)
В София пак ги тресе злобата, майните сме искали национален стадион да правим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 24.12.2010Коментари (138)25371
© Plovdiv24.bg
Треска тресе софиянци от вчера. Наглите майни искали 20 милиона, за да оправят стадион за 50, на два етажа, с перфектна инфраструктура, паркинги, помощни игрища и е в града, не е в полето. Абе ужас шопски е настанал от вчера, много им идва вече.

Не закъсня и медийната пропагандна машина, която днес излива от първите си страници колко нагли са майните, за да искат 20 милиона от държавата, за да направят национален стадион.

Тук в Plovdiv24.bg винаги сме защитавали пловдивското, няма как и да е друго, след като сме пловдивска медия. Защо обаче набедените за национални такива защитават единствено и само шопските комплекси и застават срещу втория по големина град в България?

Стадиона трябва да е в Пловдив, това е ясно и на малките деца и на шопите, но те не могат да го преглътнат. Писна им да бъдат унижавани на футболна тематика от Пловдив. Не им стига, че "отбора на народа/шопите" Левски е реално клонинг на Локо (Пловдив), ами сега и националите в Пловдив да играят, няма как да го допуснат. Как и да го допуснат, след като в София националите играят пред 500 човека, а в Пловдив стадиона ще се пука по шевовете.

Същите тези ръководители, с разни перуки начело, ще направят всичко възможно този стадион да го няма. Едно е да си въртиш далаверите пред 500 мазохисти, друго е 40 000 майни, бургазлии и старозагорци да викнат срещу теб.

Стадиона трябва да е Пловдив и това е категорично,з а да не сме голословни, ще изброим причините:
- Стадион "Пловдив" е построен, модерен и иска само реконструкция за 20 милиона, докато нов софийски ще глътне 140 милиона.
- Стадион "Пловдив" е единственият двуетажен в България
- Стадион "Пловдив" се намира в града, не е на полето, където единствено може да бъде построен нов софийски.
- Стадион "Пловдив" е в географския и футболен ЦЕНТЪР НА БЪЛГАРИЯ и тук мачовете ще могат да бъдат наблюдавани от пловдивчани, варненци, старозагорци, бургазлии и т.н., а не само от шепа селяни, които през седмицата работят в София и се водят столичани.
- Стадион "Пловдив" ще е пълен до краен предел при всеки мач на националите, защото пловдивчани са доказали, че са най-великата футболна публика, а и ще намерят помощ в лицето на бургазлии, старзагорции и други наистина футболни публики.

"Голямата къща" е мястото, където националният отбор ще намери своя дом и ще се върне на пътя на победите. Ясно е къде трябва да е националния стадион, ясно е обаче от години, затова и Перуци и компания няма да допуснат никога стадион "Пловдив" да бъде възроден







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 1912 do grob
премахни филтъра

+6
 
 
Няма какво да го мисли ами направо да си действа ,той човека толкова магистрали построи та един почти завършен стадион ще му се опре......
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Юношите на Марица с равенство и загуба
Отборът на Труд стана четвърти в държавното по хандбал за момчета до 11 години
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: