ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо награждават най-добрите си юноши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 08.12.2010Коментари (20)4884
© Plovdiv24.bg
За първи път в Локомотив, най-перспективните и съвестни юноши и деца от школата ще получат своето признание и награди.

Това ще се случи повреме на петото издание на организираната от фенклуба на Локомотив "Черно-бяла Коледа", която ще се проведе на 19-ти декември в зала "Пловдив" на Новотел Пловдив. Съвместната инициатива между клуб и фенклуб ще награди по трима таланти от всяка едно от категориите - старша, младша и деца. Определянето им ще става по предварително определен регламент, според който директорът на школата, треньорите и фен-сайтът LPortala.net ще определят своите фаворити във всяка една от категориите.

В първия кръг от анкетата всеки ръководител на отбор ще определи сам кой от футболистите му ще попаднат в "разширения състав" на участващите в надпреварата. Във втория решителен кръг, всеки един от гласуващите ще определи своята най-добра петица във всяка една от трите категории. Ако гласуващият е треньор, то той няма да има правото да гласува за свои футболисти. В зависимост от резултатите, всеки юноша ще събира точки, като събралите най-много ще бъдат обявени официално като номинирани.
На 16-ти декември, LPortala.net ще обяви номинациите, измежду които ще са и най-добрите трима във всяка категория. Кои са те обаче, ще стане ясно на таз-годишното издание на "Черно-бялата Коледа", като организаторите използват случая да поканят всички треньори, номинирани и техни близки на събитието.

По традиция на тържеството ще присъстват футболисти и ръководители на клуба, както и ветерани от близкото и далечно минало. Тогава ще бъде обявен и награден победителя в анкетата за "Най-добър футболист на 2010-та година", определящ се чрез гласуване във фен-сайта LPortala.net.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на пловдив древен и вечен
премахни филтъра

+3
 
 
отбора в пловдив е локомотив!!! тва ясно колкото за младоците в тва отношение клуба е жив та*ак и не виждам 1 човек трагнал от школата после минал през мъжкия отбор няма такав в близките 7-8 години в боталиците доста футболисти изкараха факт!!! има доста кърлежи в тоя отбор които си останаха от на жоро илиев времето до сега и си лапат мангизи от клуба а ништо не правят!! само локо пловдив!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: