ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (20)
Сезонът в Пловдивската аматьорска футболна лига се преполови
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 08.11.2010Коментари (3)2338
Този уикенд се изигра последния девети кръг от есенния полусезон на ППАФЛ. В група едно есенен първенец е шампиона "VipDent", който не допусна изненада и в последния си мач, побеждавайки в събота отбора на "K.P.R." с разгромното 13:4. В другия мач от съботния ден, малко изненадващо "Tempo Sport" и "Кибиците" си поделиха по точка, завършвайки 4:4. В неделя се изиграха нови три срещи от кръга. "Karshiaka Stars" се опита да се надиграва с "Академик", но в крайна сметка загуби с 2:8. "Без Претенции" допуснаха домакинска загуба от "Айляците" с 1:3. В дербито на кръга, "Ф.К. Даяна" разгроми "Hattrick" като гост с 0:4. Така есенното класиране се води от "VipDent"с пълен актив от точки 27, следвани от "Академик" с 21, трети са "Tempo Sport" с 17 и четвърти "Hattrick" с 15.

В група две през съботния ден се изигра една среща. В изключително завързан мач "Apocalypto" излъга като гост "Мас Гранде" с 4:5. Три мача предложи програмата в неделя. Първо "ПФК Ялова поляна" се справи без проблем с "Trapezica", разгромявайки ги с 6:1. Без загуба завърши лидера "Оле ле", побеждавайки като гост "Зеленият Балет" с 2:4. В последниа мач, "Hamptons" и "Клокотница" не излъчиха победител, завършвайки 2:2. "Милан Коматево" спечели трите точки срещу "NoID's" без игра, след като отбора гост се отказа от срещата и загуби служебно с 5:0. По този начин челото на класирането в групата изглежда така: първи е "Оле ле" с 27 точки, следвани от "Клокотница" с 20, трети са "Милан Коматево" с 19, четвърти "Hamptons" с 19 точки.

Всички срещи от трета група се изиграха в неделя. Началото дадоха "Victory", които разгромиха "San Paolo" с 6:2. След тях "Южен Полъх" си поигра на котка с мишка с "Police United" за победата с 13:2. "Криско" измъкна трудна победа при гостуването си на "Thunder" с резултат 2:3. Първият нулев резултат сътвориха отборите на "Викинг" и "SAF" и по този начин си разделиха по една точка. Уникален феърплей показаха играчите на "Old Boys" в срещата им с "Plovdiv24". Поради факта, че отбора гост имаха само 5 състезатели за срещата, домакините взеха решение да играят също с 5 състезателя. Въпреки че биваха надигравани, те продължиха да играят в намален състав и в крайна сметка загубиха срещата с 8:11. Това бе първа победа в лигата за "журналистите". Есенен първенец е "Южен Полъх" с 24 точки, следвани от "Викинг" с 22, трети са "San Paolo" с 18, а четвърти SAF" с 17точки.

Само три срещи от група четири се изиграха от този последен девети кръг. В събота един срещу друг се изправиха отборите на "Energie" и "Лудата Банда", като в крайна сметка не успяха да се победят, завършвайки 3:3. В неделя "Karshiaka Galaxy Beers" постигна четвърта победа в лигата, побеждавайки последния "Валтер" с 4:1. В дербито на кръга се превърна срещата "Лъвовете" - "Joga Bonitо". Двата отбора дадоха всичко от себе си за да грабнат победата, но в крайна сметка тя се усмихна на "лъвчетата", побеждавайки с 4:3. Касирането в тази група е временно, предвид факта, че има да се изиграят още три отложени срещи. Все пак лидер е "Карамба" със 17 точки от 7 мача, следвани от "Лудата Банда" със 17 точки, но от 9 мача.Трети са "Торнадо" с 16 точки от 8 мача, а четвърти са "Energie" с 15 точки от 9 мача. Още днес може да настъпи промяна в класирането. В отложена среща от този девети кръг, един срещу друг ще се изправят отборите на "Торнадо" и "Карамба" в 21ч на СЦ Оптимум.

Класирането при голмайсторите отново се повежда от Господин Сталинчев (Южен полъх) с 27 попадения. След него втори е Атанас Шопов (Милан Коматево) с 25. Трети е Мирослав Насков (Hamptons). Пълно класиране може да откриете на сайта на лигата: www.ppafl-bg.com.

Въпреки края на полусезона в ППАФЛ, мачовете за отборите продължават през уикенда в турнира за "Купата на ПАСО".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на -Kazaka-
премахни филтъра

0
 
 
Поздравления заслужават "Олд Бойс", наистина малко отбори биха направили това.Спечелиха моето уважение:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Гергана Топалова даде само 3 гейма на грузинка в Загреб
Фактите и рекордите на хегемона Марица след 10-ата поредна титла
Пловдивчанинът Янаки Милев със силно начало в Анталия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: