ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (21)
София се уплаши от Пловдив на ниво футбол и интригите започнаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 02.11.2010Коментари (109)17539
© Plovdiv24.bg
Измина един изключително успешен уикенд за пловдивския футбол. Всички отбор, с изключение на Марица частично, успяха да вземат своите мачове и да зарадват привържениците си. В особено силна степен това важи за Локомотив, чийто футболисти записаха исторически успех на "Герена".

Уикендът показа, че пловдивският футбол надига глава, ще бърка отново много сметки, особено на софийските грандове, и това не се хареса на определени хора. За някои бе неочакван, за други не чак толкова, помийния дъжд който се изля от софийските парцали (под достойнството ми е да ги нарека медии) и който продължава да се излива вече втори ден върху пловдивските футболни клубове и най-вече Локомотив и Ботев.

Естествено първи на мушката а комплексираната софийска "журналистика" попаднаха "смърфовете", които бръкнаха надълбоко, там където на много хора най-много ги боли. Направиха го по толкова категоричен начин, че словоизлиянията след мача по адрес на "черно-белите" бяха абсурдни. Видиш ли Дембеле не си помръднал пръста срещу пловдивския отбор, тъй като идвал от там, а майката на Бенджитата му била мениджър! Ами Гонзо, Ясен и Милиев! И те идват от Локо, те не са ли в заверата, господа софийски драскачи.

Естествено тази глупост бе само начален залп на излялата се след това помия. Успехът на Локомотив и резонния такъв на Ботев, от много време насам, за първи път обедини пловдивските фенове. В статиите към мачовете в Plovdiv24.bg (Победата на Локо и Победата на Ботев) за първи път може би липсваха критика, обиди и нападки към противника. Феновете се радваха заедно и искрено и се поздравяваха взаимно - пловдивският футбол се обедини. Това притесни най-вече всички на запад по магистрала "Тракия". Там логично не могат да асимилират подобно обединение и се плашат от него. Не закъсняха и атаките в тази насока. Веднага бе пусната в обръщение интригата между двата отбора, че Локо атакува с оферти Атанас КурдовОт щаба на "смърфовете" побързаха да отрекат тази информация пред камерите на Plovdiv24.bg, но шопския драскач истината не го касае, важни са спуснатите свисше цели и се пише традиционно по поръчение, а не по фактология.

Помията ще продължава да ни залива ежедневно. Колкото пловдивския футбол върви все по-нагоре и надига главата си, толкова помията ще става по-безочлива и честа. Тя ще е катализатор, че нещата се случват както трябва. Помията пречи, но не може да унищожи футбола ни - това можем да го направим само пловдивчани, ако се настроим един срещу друг. Ако сме обединени, дори журналистите от селата в северна България, извинете от столицата, няма да могат да спрат възхода.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на filipopol 1936
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивска тенисистка стартира с обрат на турнир в Словения
Честито! Един от големите герои на Локомотив празнува днес
Томаш: Клубът много сериозно трябва да се замисли какво иска да прави
Историята е факт! Жена ръководи мач от Първа лига в Пловдив, засипаха я с подаръци
Локо направи шпалир на Лудогорец и след това допусна 3 гола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: