ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Знам цената на Генов и Мишев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:39 / 02.10.2010Коментари (26)3720
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Христо Бонев се изказа доста критично за съдийството по време на двубоя на "смърфовете" срещу Миньор в Перник. Мачът на "Стадиона на Мира"приключи при равенство 2:2.

Ето какво заяви Бонев след края на срещата: "Първо искам да отбележа изключително добрия за българските стандарти терен. Браво на домакините и на фирмата, която го е направила. Нашият отбор дойде за победа, но двама души от съдийската тройка бяха решили мачът да не завърши с победа на Локомотив. Понеже аз им знам цената и на Боби Михайлов, а и дано има ново ръководство на БФС, и ще им кажа колко струват и Веско Мишев и Антон Генов. Това са евтини съдии.

Това са едни


Култови реплики на Христо Бонев след скандалното съдийство на Антон Генов
хора, които нямат място на стадионите, не вътре на терена. И колкото по-бързо се отърве България от такива като тези, толкова по-добре за българския футбол."
"Те се подиграват не само с играчите, с публиката и ръководителите. Подиграват се със себе си. Те са такива тъпегьози, че въобще не им пука от нищо. Те дойдоха тук, смятайки, че след като мачът не се предава по-телевизията могат да се гаврят с всички. Ощетиха ни през целия мач. Първо не ни дадоха нито един фаул, когато нашите футболисти приближаваха наказателното поле на миньор. Добре, че другия страничен съдия се осмели да вдигне засада накрая, иначе щяхме да направим това, което бяха решили да направим преди мача - да загубим."
Още по темата: общо новини по темата: 14
06.10.2010
05.10.2010
03.10.2010
03.10.2010
03.10.2010
02.10.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на alabala
премахни филтъра

-1
 
 
"Мен никой ни мой ма накажи ве..", реди в амок НЕДОСЕГАЕМИЯ бай Зулум и мята нервно броеница (после кои били ТУРЦИТЕ ?!) ...докато друг черно-бял ортодокс подхвърля на камерата "горе момчетата плачат, майна" ...НЯМА ТАКЪВ ЦИИИИИРККК ! Благодаря Ви, Тотомотив Кюстендил,че ви има ....без вас няма да има кой да ни забавлява.....Само знайте ,че ходите по много тънък лед и скоро този лед може да се счупи ! В конкретния случай "крадеца вика дръжте крадеца", защото и бай ви Золум, и Коко Боко са сдвата крака в лайната...а на вас ви замазват успешно очите с някакви освежителни ремонти по стадиона и проект за осветление, който никога няма да се случи....А ако не знаете, да ви светна..президента ви е "оперативно интересен" от известно време насам.....Кой разбрал, разбрал .....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: