ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разби Загорец с 8:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:12 / 08.09.2010Коментари (186)19997
Ботев победи Загорец с 8:0 в мач от Югоизточната В група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Три гола за най-резултатната победа на "канарчетата" във "В" група вкара Атанас Курдов, по един добавиха Димитър Байрев, Светослав Асенов, Иван Площаков, Красимир Кръстев и Илиян Христов. Попаденията на Байрев и Кръстев бяха от дузпи за нарушения срещу тях.

"Жълто-черните" бяха категорично по-добрия отбор в мача и съвсем заслужено спечелиха с разгромния резултат. Още в началото след няколко атаки в 10-ата минута Димитър Байрев бе съборен в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад топката и вкара за 1:0. До края на полувремето няколко фрапантни пропуска сам срещу вратаря направи Иван Площаков, който записа и куп засади в статистиката си. В края на първата част страхотен пас от голмайстора Байрев получи Светльо Асенов, който с диагонален шут отляво не остави шансове на врат
аря за 2:0.

Второто полувреме започна както завърши първото - с гол. При идентична ситуация Асенов излезе срещу вратаря след пас на Митко Байрев, но този път стражът на гостите спаси. Все пак при добавката Иван Площаков бе точен за 3:0. Малко по-късно в игра влезе Атанас Курдов, който въпреки болежките в коляното вкара хеттрик. В 58-ата той се разписа на празна врата с глава след добро центриране на Площаков. В 73-ата и 75-ата вкара по още един гол при подобни ситуации - след центриране и засичане на топката отблизо във вратата, покачвайки на 6:0.

След този гол в игра влезе и Красимир Кръстев, записвайки повторен дебют с фланелката, след като пропусна старта на шампионата поради здравословни проблеми. След един страхотен пробив през центъра Кръстев бе фаулиран в наказателното и от отсъдената дузпа покачи на 7:0. В самия край на мача също след самостоятелен пробив отдясно гол вкара Илиян Христов, оформяйки крайното 8:0.
Още по темата: общо новини по темата: 1
08.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на foreverr
премахни филтъра

на 08.09.2010 г.
-12
 
 
Хахахах сега гледах клипчето. Един отбор! - отсреща тишина хахах Другите песни крадени от Локото и от гръцките отбори. Няяяма такава пародия на публика заклевам се ахахах
-8
 
 
foreverr, как от всички стpани бе. Агитката сте 3000 макс и от дрyгата страна има 200 човека.... Похвално, че тези, които са имали възможност да са на стадиона са били там, но нямате право точно на този мач да парадирате за голяма подкрепа. Видяхте какво е да се играе в делничен ден. САМО ЛОКО
+9
 
 
и 3000 да са били буфери тъпи ,обаче вие никога няма да постигнете това ,което ние постигнахме,а именоо целият стадион да пее от всяка една страна,днес ние направихме това.Знам ,че ви дере от вътре ,но това е самата истина.Няма смисъл да се сравнявате с нас .Никога няма да достигнете нивото на големият БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Арда стартира продажба на билетите за мача с Ботев
Ботев с призив към феновете: Очакваме Ви в Кърджали!
Ботев отвори каса на "Колежа" за билети за финала с Лудогорец
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: