ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ненчо Балабанов разкри какви изненади го очакват есента
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:12 / 04.08.2023Коментари (0)6749
Комикът Ненчо Балабанов ще стане баща на момиченце през ноември от съпругата си Катрин. "Нямам търпение да гушна дъщеря си“, споделя актьорът пред "Телеграф“.

Звездната двойка, която се ожени миналата година, ще си има дъщеря. Това ще бъде второ детенце за Ненчо Балабанов и първо за Катрин.

Когато красавицата разбрала, че е бременна, решила да поднесе новината на мъжа си по специален начин. "Кати ми направи невероятна изненада! Много добре подготвена. Бях с отворени очи и уста около 10 минути. Изненада ме уникално и беше много емоционално. Запази ресторант да хапнем за вечеря под предлог, че много й се ходи там, а там беше ресторантът, в който празнувахме след сключването на брак в София. Без да знам, че ме очаква нещо толкова уникално“, разкри комикът.

"Самият аз не можех да повярвам и дъхът ми спря за дълго време, докато осъзная какво се случва. Когато споделихме и на сина ми, той също много се изненада и зарадва. Много е щастлив от това, което ни предстои, и очаква заедно с нас с нетърпение“, допълни Балабанов.

Двойката все още не е избрала име за бебето, но вече са се спрели на няколко варианта. Терминът на Кати е през ноември месец. На въпроса към Ненчо на какво иска да научи най-много дъщеря си, той отговори така:

"На трудолюбие, на любов към всичко, което прави, и на искреност“. Кати и Ненчо вече са получили първите дарове за рожбата си.

"Сестрата на Катрин ни подари невероятно сладко боди! Много е вълнуващо, че е момиченце и чакам с нетърпение да я гушна“, разкри щастливият баща.

Двамата обявиха официално новината в социалните мрежи, когато бяха на почивка в страната на пицата и пастата. Те качиха видеоклип, в който, преди да влязат във Ватикана, казаха на почитателите си, че Катрин е в 6-и месец. Освен обиколки из Вечния град младоженците отидоха и на концерт на "Депеш Мод“.

"В Рим беше много топло, красиво, вълнуващо и романтично. Обожавам да пътуваме заедно и да се радваме на всяка една секунда споделени емоции. Концертът на "Депеш“ ми беше изненада от Катрин за Коледа, а те са ми любима банда. Невероятно изживяване беше заедно с тях и още 100 000 човека публика да пеем заедно. Всичко беше перфектно организирано от страна на организаторите и въпреки огромната публика, всичко беше като по вода“, разказа актьорът.

На 7 август Ненчо Балабанов ще се изяви на сцената на Sofia summer fest в представлението “На къс повод".

“Получи се уникален и много забавен спектакъл! Вече повече от година го играем и в България, както и за нашите сънародници в чужбина. Реакциите на публиката са невероятни! Много сме щастливи, че ще го поднесем отново на софийската публика“, споделя самият той. В него Балабанов си партнира с Алекс Раева. 

"С Алекс се познаваме и работим заедно от много години и съм изключително щастлив, че точно с нея си партнираме и в "На къс повод“. Получи се много хубаво преплитане на нашите лични истории, изпълнено с много смях, и на финала дори и малко драма“, казва комикът. "Ние като артисти непрестанно се разголваме пред публиката, но в случая наистина става дума за много лични и неразказани досега наши лични истории. Хората реагират много истински и смятам, че откриват себе си в много от тях“, допълва той. Актьорите всеки път си добавят по нещо ново във всяко следващо представление, за да е интересно и за тях самите, докато играят на сцената.

"Каним всички почитатели с голямо удоволствие, за да изживеят заедно с нас много наши истории от детството досега. Да се посмеем, да попеем и да открият и себе си в нашите случки“, афишира с усмивка Ненчо.

Ненчо Балабанов разкри, че през новия сезон есента предстоят много нови телевизионни изненади.

"Разбира се, продължаваме и със спектакъла с Алекс. Надявам се и всичко да е наред с раждането на малката принцеса. Това е най-невероятната емоция и искам да й се отдам напълно. Много се вълнувам“, споделя актьорът. Той допълни, че с Кати планират още почивки и екскурзии за лятото, но ще бъдат по-внимателни с жегите.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: