ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Гущерова отрече да е родила, каза какъв е полът на бебето, което чака
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:50 / 18.06.2023Коментари (0)2550
©
Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от време на време да се снима разголена - какво повече би могло да се очаква от ослепителна плеймейтка? Не и да бъде образцова съпруга, майка и бизнес дама...

Е, да, ама не! Светлана Василева – една от най-популярните лауреатки в конкурса на "Плейбой", вече се е разделила напълно с някогашния си еротичен имидж и за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания. За метаморфозата й спомогна ли връзката й с младия милионер Християн Гущеров. Бившият съпруг на фолк певицата Мария и красавицата от Търговище сключиха брак през юли 2018-а и от тогава до днес са се сдобили с 3 прекрасни деца. Четвъртата им рожба – момиченце, пък вече е напът и ще се появи на бял свят след 20 юни. Ето какво каза Светлана Гущерова пред "Уикенд".

- Светлана, твърди се, че сте станала майка за четвърти път…

- Терминът ми е през юли, но ще родя по-рано. Четвърто дете ми е и ще се появи на бял свят със секцио. Избрала съм си и дата, кога да стане. В момента все още съм си бременна. След 20 юни ще родя. Най-новият член на нашето семейство ще е момиченце. Тоест вече ще имам 2 момчета и 2 момичета.

- Къде ще раждате?

 - При д-р Веселин Дяволов и екипа му в "Майчин дом", при които родих и другите си три деца. Чувствам се сигурна при тях. Не си сменям лекарите. Ако не дай си боже, и четвъртото ми дете е в кувьоз, както и другите три, проф. Боряна Слънчева е в болницата и ще реагира веднага. Тя ми спаси първите три рожби. Спокойна съм, знаейки че съм в ръцете на д-р Дяволов и при необходимост на проф. Слънчева. За мен те са най-добрите.

- Колко време изкараха в кувьоз трите ви деца?

- Първото дете - Ани, беше най-дълго време в кувьоз: почти месец. Второто – Доби, и третото – Крис, бяха за по две седмици.

- Ще кърмите ли четвъртото си дете?

- Ако мога, със сигурност ще го направя. Коластрата е много важна.

- Датата на раждането консултирахте ли я с астролог?

- Да. Дай боже, да устискам дотогава. Първото дете - Анелия-Добромира, сама реши кога да се появи на бял свят, въпреки че имах уговорена дата за секцио.

- Избрахте ли вече име за четвъртото дете?

- Честно казано, още не сме решили. Колебаем се между две имена.

- Ще има ли и пето бебе?

- Не. Да са ми живи и здрави децата. Мечтаех си за четири и стига толкова. Доволно са ми 2 момичета и 2 момчета. Дотук, край! И Хрис мисли като мен.

- Колко килограма напълняхте с тази бременност?

- Този път най-много качих – 10 кг. Болят ме кръстът и краката, вечер не мога да спя. Отекла и подута съм. Четвъртата ми бременност е най-тежка. Много, много трудна. Винаги съм мечтала за 4 деца, но ако някоя от предишните ми бременности беше като сегашната, със сигурност нямаше да стигна до четвърто.

- С какво конкретно тази бременност беше по-различна от предишните?

- Първите 3-4 месеца бях на легло. Лекарите не даваха въобще да ставам. Доста пъти кървях и се борихме за задържане. Лежах и в болница. Няколко пъти бях и болна, та се наложи да пия антибиотици. Не ми беше никак лесно. Не мога и да пътувам. Според д-р Дяволов трябва само да си стоя вкъщи. Тежко ми е и сега, едва ходя. С четвъртото дете вече наистина разбрах, какво е да си бременна.

- Веднага ли след раждането ще започнете диета?

- Да, със сигурност. При всяка от предишните три бременности веднага след раждането и реанимацията минавах на режим на хранене. Така ще сторя и сега, като се роди четвъртото дете. Ще дам всичко от себе си, та в кратки срокове да вляза във форма и да се чувствам добре. Дори съм си казала, че един ден преди да вляза да раждам, ще си хапна хубаво, като за последно, всичко любимо.

- Планувате ли да си направите и някоя козметична процедура?

- Ще отида при д-р Каляшева за малко ботокс и мезотерапия за освежаване на лицето. Вече не смятам да правя никакви по-сериозни корекции по себе си.

- Другите ви три деца как са? Кой ви помага за тях?

- Растат и лудеят. Каката Анелия-Добромира ходи на градина. Скоро ще започне и синът Добромир. Кристиан-Валентин пък го очакваме всеки момент да проходи. Къщата ни е пълна с деца. Весело ни е, щастливи сме. И двамата с Хрис винаги сме искали това. Две жени ми помагат за децата, както и майка ми. Когато съм си вкъщи обаче малките искат да са при мен, аз да ги нахраня и т.н.

- Има ли време, в което сте само двамата със съпруга ви?

- Дори на почивка сме всички заедно. Понякога казвам на Хрис, че имам нужда за няколко дни да сме само двамата, но той иска децата да са винаги с нас, дори да спят с нас. Ако все пак успея да го убедя да отидем някъде само аз и той, настоява бързо да се прибираме вкъщи при малките. Мъжът ми е обсебен от тях.

- Бизнесът ви с луксозни дамски нощници и пижами на заден план ли остана покрай четвъртата ви бременност?

- Не. Доволна съм, че се харесват моделите и се купуват. Бизнесът се развива много добре. Дано да продължи така. Винаги искам още и още, надявам се да пробием и в чужбина. Имам страхотен екип от 10 човека, които наистина много помагат.

- Мъжът ви дава ли ви съвети за бизнеса?

- Допитвам се до Хрис, разбира се. Той има набито око за почти всичко и ми е много важно дали ще хареса новите модели. Мнението му е особено ценно за мен.

- Мъжът ви преодоля ли страха си от летене със самолет?

- Летяхме за рождения ми ден до Венеция. Да, Хрис преодоля страха си от самолети и имахме планове да отидем с децата и на море, но доктор Дяволов забрани да пътувам дори до Пловдив заради четвъртото бебе.

- На 12 юли се навършват 5 години от сватбата ви с Християн Гущеров. Как ще изненадате съпруга си по този повод?

- На 12-и съпругът ми има и рожден ден. Ще се консултирам с астроложката къде е най-хубаво да го посрещне, и ще организирам всичко. Ако ми каже, че празненството е добре да е в чужбина, ще отидем там. Всяко професионално и лично решение в живота си консултирам с астролог. Ходя при Мира Кунева и при Невена от Шумен, която е и моя дългогодишна приятелка.

- Тръгна слух, че съпругът ви Християн Гущеров бил фалирал, че банката дори била взела дома ви и сте заживели под наем...

- (Смее се.) Банката не ни е взела къщата. Слава богу, да чукна на дърво. И аз прочетох разни писания, че живеем в "скромен мезонет". Истината е, че просто сменихме дома си, преместихме се в по-просторен. Предишният ни отесня. Сега с четвъртото дете ставаме едно голямо семейство. Хрис дори смята да построи още по-внушителна къща за нас – нашето мечтано жилище. Искам да успокоя "доброжелателите", че не живеем в апартамент. В момента сме в къща с много спални, асансьор, голям двор... Трябва ни обаче и още по-голям дом, защото ставаме все повече и повече хора в нашето семейство.

- Бизнесът на Християн изпитва ли затруднения покрай пандемията, войната в Украйна и развихрилата се инфлация?

- Астроложката ми казва, че и двамата с Хрис сме родени под щастлива звезда. Според нея мъжът ми е склонен да се развива добре и успешно дори и в нови за него сфери на бизнеса. Да чукна на дърво, всичко е наред.

- За колко животни се грижите у дома?

- Двата пауна ги дадохме на наши близки приятели временно да се грижат за тях. Хрис имаше два санбернара, които по време на Ковид-19 умряха един след друг. Бяха двойка и явно от мъка си отиде и вторият. Преди два месеца почина и моето куче Тами. В момента имаме само едно - Мики. Грижим се и за два заека. Като поотраснат децата, ще напълним къщата с кучета и други животни.

- Съжалявате ли, че преди години бяхте плеймейтка? Кое ви промени в посока на това да станете образцова майка и съпруга?

- Научила съм си урока, взела съм си бележка. След време ще се опитам да предпазя и децата си от грешки, които съм правила в миналото. Променена съм от мъжа до мен, както и от майчинството. Животът ми се преобърна на 180 градуса. Вече съм семейна жена, майка на четири деца и не върви да се снимам без дрехи. Нямам и потребност да го правя. Никога обаче не бих критикувала момичетата, които са решили да се снимат с по-оскъдно облекло.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спортен риболов
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: