ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Стана ясна причината Галена да не е жури в "Гласът на България"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:17 / 18.06.2023Коментари (0)9048
©
Изненадващи факти около раздялата на Галена с шоуто на bTV "Гласът на България" лъсват повече от половин година, след като фолк звездата съобщи, че напуска телевизията. Тя май не си е тръгнала по собствено желание, твърдят запознати. Шушука се, че са отказали да подновят договора й, защото решили да скъсат с чалгата в предаването. 

Галена, която още с появата си в "Гласът" преди две години извади победител – младата народна певица Петя Панева, е станала жертва на задкулисни договорки в продукцията, твърдят хора от кухнята. Фолк дивата от Смядово имала желание да продължи участието си в предаването, което се отрази много добре на нейния имидж – благодарение на него много хора я видяха като сериозна звезда вместо като евтина певачка, пробила в средите си с любителско порно клипче. 

От bTV обаче й отказали ефир за сезон 10, който предстои тази есен. Причината за това е фатална грешка на фолкаджийката на финала в края на миналата година. Тя вкара своята състезателка Соня Михайлова в дует с колегата си от лекия жанр Меди. Соня беше считана за сигурна победителка, защото изпъкваше с любовта си към народната музика. На финала обаче заедно с Меди изпя парче на Софи Маринова и Слави Трифонов и чалгата просто преля от екрана.

Шест месеца по-късно, когато вече тече рекламата на предстоящия нов сезон на шоуто, става ясно, че именно чалгата е отрязала главата на Галена в "Гласът". В телевизията гръмнал страшен скандал. Шефовете били бесни, че треньорката е вкарала в шоуто им песен на Слави, който вече няколко години води открита война с bTV. Зрителите тогава също не бяха доволни и заляха с критика страниците на предаването в социалните мрежи. Още на следващия ден Галена съобщи, че вече няма да работи в "Гласът".

"За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо (Киров – б.а.) и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката! Аз изпълних своята мисия — на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект", написа тогава певицата в социалните мрежи.

До днес тя не е представила кой знае какъв голям проект. "Галена беше уволнена!", категорични са хора от телевизията. След гафа с Меди и песента на Слави в bTV решили да изчистят "Гласът" от всякакви форми на поп фолк. Тази есен ще е първата, в която сред треньорите на шоуто няма да има фолк звезда. В деветте му сезона досега винаги е имало място за представител на лекия жанр. Освен Галена, досега там са журирали Ивана, Преслава, Деси Слава и Камелия. В сезон 10 в стола на фолк певиците сяда Мария Илиева.

След Галена шоуто напусна и друг треньор – Любо Киров. Той обаче сам взел това решение. Ограниченията, които договорът с bTV му налагал, му дотегнали и решил да скъса веригите.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: