ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кирил Котев: С този отбор можем да победим всеки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 25.03.2010Коментари (38)4865
© Plovdiv24.bg
Шампионът на България от 2004-та година Кирил Котев гостува на членовете на фенклуба тази вечер и по традиция написа пожелание в книгата, в която преди него слова написаха Здравко Лазаров и Йордан Тодоров. В уводните си думи, председателят на най-стария фенклуб Костадин Славов пожела здраве и щастие на първородното момченце на Киро, което видя бял свят в началото на месеца.

В началото на срещата Котев разказа накратко за живота си, започнал в Пловдив, преминал през Варна и от 13-годишна възраст нататък продължил в София. Футболното си развитие защитникът е изживял, ритайки за отбора на Горубляне, където е забелязан от тогавашния помощник-треньор на Димитър Димитров-Херо във Велбъжд Иван Маринов-Масларя. Преди идването си на Лаута, обвързаният с Локомотив защитник е изкарал година под наем във Видима-Раковски.

"Преди да се завърна за втори път на Лаута имах предложения и от чужбина, но бях в очакване на син и реших да остана в България, където не бих избрал друг отбор, освен Локомотив. Парите за мен не са най-важното, всеки който ме познае, може да го потвърди. Това което се пишеше за мен, докато бях в София са пълни глупости. Имам договор с Локомотив до лятото, след което ще му мисля какво ще правя. Все пак съм на зряла футболна възраст и нормално да мисля за трансфер в чужбина, но и да не се случи ще остана на Лаута. Все пак съм наясно с амбициите на г-н Динев и ако президент беше Галя Топалова и дума неможеше да става за завръщане. В момента колективът е страхотен и ако сезона започва сега, спокойно можем да се борим за място в челната тройка," сподели опитният защитник пред феновете.

"Вие сте страхотни и не съм пропускал шанс да го кажа както в тази, така и във всички останали съблекални, в които съм бил. Винаги, когато съм играл срещу Локомотив съм се отнасял с уважение към вас, дори и ако публиката на отбора ми не го одобрява. Благодарен съм и затова, как ме приехте отново сред вас. Разликата тук е, че дори когато отборът губи, усещаме подкрепата ви - дори и да сбъркам някоя топка или пас. А това е много важно и не съм го виждал никъде другаде. Да, историята когато с Иван Иванов пяхме химна на Локото, когато в дискотетаха го пуснаха, е вярна, признавам си," взриви залата Кирчо и сподели вижданията си около новия облик на Локомотив.

"Бях наясно какво ще заваря тук, но съм приятно изненадан от промените, направени за отрицателно време. Важното е че се работи и продължава да се работи. Важно е и, че треньорът винаги е зад нас футболистите. Оттам нататък в съблекалнята и дума не може да става за изпадане. С този отбор в момента можем да бием всеки в България, стига да подхождаме сериозно във всеки мач," коментира за финал защитникът, преди да напише завещанието си в книгата за пожелания:

"С пожелания за още много поводи за радост! За винаги в сърцето ми!"

Последваха светкавици, снимки за спомен и стотици автографи. Идният вторник гост в компанията на членовете на фенклуба ще бъде нападателят Гара Дембеле.

Офис-магазина на фенклуба пък ще приема желаещи да се запишат за гостуването в София на Локо Мездра на цени 7 лв. за членове на сдружението и 9 лв. за всички останали. Заради засиленият интерес работното време утре и вдругиден (четвъртък и петък) ще е от 10 до 18 ч.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на shloser83
премахни филтъра

-8
 
 
Знаете ли защо Емилия на г-н. Динев, не идва на домакинските срещи на Льокото??? Ами защото мириши публиката, как защо!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: