ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локомотив набира нови членове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 04.03.2010Коментари (57)5887
© Plovdiv24.bg
Ръководството на клуба на привържениците на Локомотив Пловдив стартира кампания за набиране на членове. В последните месеци тази практика бе преустановена, заради уточняване на редица организационни въпроси.

ПФК "Локомотив 1936" Пловдив любезно предостави на най-старият фенклуб в България помещението на бившия магазин за спортна екипировка "Пума", намиращ се непосредствено срещу входната бариера в комплекс "Локомотив". Именно това място предстои да бъде разработено от фен-организацията като офис-магазин, в който ще тече регистрацията на нови членове, ще вървят записвания за екскурзии и ще се продават билети и абонаментни карти за домакинските мачове на представителния тим.

Утвърдената такса за желаещите да се сдобият с членска карта е 15 лв. за период от една календарна година. При предоставяне на необходимите документи, пенсионери и учащи се ще ползват преференциалната цена от 8 лв., за същия период. При регистрацията се предоставят трите имена, дата на раждане, адрес, телефон и електронен адрес.

От ръководството на фенклуба гарантираха, че членовете им ще получават преференции при организирани от тях събития и мероприятия, като се очакват и отстъпки при закупуване на фен-артикули и участие в екскурзии извън Пловдив.

На този етап новият фенски магазин ще работи всеки ден при работно време от 14.00 до 18.00 ч. Още тази събота от 10.00 ч. сутринта в него ще се продават билети за съботното домакинство на "смърфовете" на Черноморец (Бургас), като това е един от начините за улеснение на запалянковците. В новооткрития магазин вече са пуснати в продажба и абонаментни карти за пролетния дял на шампионата, чийто цени футболния клуб обяви по-рано. За централната трибуна пропуска е 25 лв., а за сектора отсреща - 15 лв. Абонаментни карти от есента остават валидни и притежателите им ще влизат безпроблемно на стадиона, уточниха още от клуба.

Източник: Lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Канари
премахни филтъра

+4
 
 
Единственото условие за членство във фен-клуба е кандидатът за член да каже на висок глас и с приповдигнат тон : ЕДИН Е АЛЛАХ И МОХАМЕД Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК. След което той официално става член на фенклуба. Членовете се ползват с множество преференции и отстъпки - безплатен сюнет в Джумая джамия (малко вероятно тъй като повечето членове си идват обрязани, но все пак...), безплатна клизма веднъж седмично, безплатен сателит с включени всички канали на турската национална телевизия, безплатни посещемния до Анадола през празниците - Курбан байрам и Рамазах. Заповядайте !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: