ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мараджиев премахна привилегиите за полицията по улици и паркинги
Автор: Цвети Тончева 10:03 / 06.04.2022Коментари (4)2936
Община Стамболийски премахва всички привилегии за служителите на полицията по улици и паркинги, видя репортер на Plovdiv24.bg. Всички знаци и ограничения за обикновените граждани са премахнати. Всеки гражданин ще има достъп до всяка институция. Край с привилегиите! Това обяви във Фейсбук  кметът Георги Мараджиев. Ето какво още написа той:

"Строим, ремонтираме, правим пътища, улици и какво ли още не. Но понякога, улисани в големите проекти, не виждаме малките неща. Дребните неща, които дразнят големите хора. Мен и моите съграждани. Обичам традициите, но днес една такава, останала от години, ще стане минало свършено време. Виждате тези знаци на снимките. Много години те бяха за простосмъртните. Не важеха за служители на МВР и автомобили с пропуски. По искане на г-н Керпиев съм издал 79 пропуска. А улицата пред РУ е недостъпна! Все едно пазим двореца на ледената кралица. А после законите важели за всички.

Махам от днес знаците и нека всеки гражданин има достъп до всяка институция. Край с привилегиите. Ами по тази логика да издам пропуски на всички жители на общината. Знаците вече са свалени от БКС и гражданите могат спокойно да преминават с МПС покрай сградата на полицията. И някой да не си мисли, че това е война между МВР и Общината. Изобщо няма такова нещо. Няма как да има война между един голям кмет на община и един малък пенсиониран началник на РУ.“







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Двама крадци - разбойници не могат да си разделят плячката и се карат. И двамата са за при бай Ставри. Полицай - "бизнесмен" и кмет - бизнесмен.
0
 
 
Двама местни крадци си правят мръсно. Нещо не успяха да разделят и се сдърпаха. Кметът с деветте апартамента и новата вила го разбраха рано-рано що за птица е. Полицаят-бизнесмен вносител на луксозни автомобили и хотелиер известен и като добър рекетьор, също го разбраха. Само прокуратурата не ги вижда и не чува тези неща. Ченгето даже и се е пенсионирало и още е шеф на полицията. Сигурно е много кадърен или дава където трябва. Нищо не се променя в тази държава. Крадците са на свобода. Народът ще повярва, че нещо се прави в тази държава, когато такива разбойници като този кмет и този полицай отидат при бай Ставри.
0
 
 
браво-малко пиронче в дупето на дамаджаната.
+1
 
 
Едно хубаво нещо да направи за Стамболийски след толкова години. Мен 2 пъти са ме глобявали че съм спирал пред милицията в Стамболийски когато съм ходил да им плащам рекетите и отново са ме рекетирвали и разигравали като гайтанджийска мечка . Надявам се сега осиковското ко-Пеле заемащо поста началник на кат Стамболийски да се пукне от яд
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Детско-юношески футбол
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Художествена гимнастика - състезания и подготовка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: