ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Векта взе дербито срещу Локо с 3:1 при деца набор 95
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:47 / 10.10.2009Коментари (2)2666
© Lportala.net
Векта победи Локомотив с 3:1, в шампионатен мач от първенството на деца, родени през 1995-та година. Началния час и мястото на двубоя не бяха известни до последния момент и в крайна сметка неясно защо двата тима излязоха на главния терен на стадион "Локомотив", вместо на помощния терен. Първият съдийски сигнал на Руслан Минчев прозвуча в 9.15, вместо в 10.00 ч., тъй като веднага след края ветераните на Локомотив, Левски, Галатасарай и Удинезе започнаха участието си в международен приятелски турнир под мотото "Футболът и приятелството".

"Смърфовете" поведоха още 8-мата минута, когато Мариян Чавдаров напредна отляво и намери около дузпата Боян Цайкин, който разстреля вратаря на Векта Кристиян Кацаров. До края на първите 35 минути не се случи нищо интересно и домакините държаха инициативата. Малко преди почивката можеше да удвоят преднината си след условия за отлична контраатака, която не сполучи. Втората част премина под приемуществото на гостите от Векта, като момчетата на Стойчо Драмов бяха по-скоро хаотични в действията си. В 44-ата минута гредата спаси вратаря ни Георги Гешев след удар от 30 метра на Цветан Крумов. Отново Крумов, но Стефан се размина с изравняването в 52-ата минута, когато отблизо направи по-трудното и стреля в аут. 60 секунди по-късно Християн Хубенов отправи страхотен шут, но Гешев с вещина се намеси. В 59-ата минута логичния гол падна, като капитанът Марин Маринов с глава засече центриране отдясно в мрежата на Локомотив. Последва напрежение пред голлинията ни, тъй като играчите на гостите поискаха да вземат топката от мрежата и да я отнесат по-бързо до центъра на терена. Това доведе до сблъсъци, от които рефера Руслан Минчев изгони за удар без топка по един от двата отбора. Две минути преди последния съдийски сигнал гостите на президента Петър Никленов поведоха в резултата с гол на Мариан Маринов. Минута-две по-късно гостите затвориха мача с трети гол, дело на Георги Павлов, който бе изведен добре и прехвърли вратаря Гешев.

Източник: lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 1912
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Стойне Манолов: Любо Пенев е точният избор за Локо (Пд)
Локомотив се раздели с трима, Каракашев се върна
Крушарски със загадъчен коментар кой ще е новият треньор
Гледайте: Топло "черно-бяло" посрещане и много усмивки в СУ "Никола Вапцаров"
Ангел Лясков с първа тренировка в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: