ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бурнарски: Кметът ме познава, преди му се оплаквах и от Кацарски! Няма да спра дотук!
Автор: Георги Кирилов 17:50 / 26.08.2021Коментари (4)12049
©
Бизнесменът Мартин Бурнарски реагира изключително остро на вчерашната позиция на кмета Здравко Димитров, относно обвиненията на бизнесмена, че е рекетиран от общинарите.

Припомняме, че Бурнарски подаде сигнал в НС в комисията на Мая Манолова, а скандалът се разрасна след интервю на Бурнарски пред Plovdiv24.bg.

Публикуваме днешната позиция на Бурнарски, без редакторска намеса:

Община Пловдив в лицата на ОПГ-то им, днес се скриха като мишки!

Народни представители и ние ги очаквахме днес след покана в Петък от Парламентарната комисия в 15:30, към техен представител на Общината да застанат с лицата си или да дадат това прословуто "становище" което да стане публично достояние на всички - ДНЕС!

Очаквахме всички ние да се защитят от казаното от мен и да ме очернят с нещо, но няма с какво само ще ви кажа, както и да водим диалог с който да ги пребия не с бокс, а с факти! Но след като днес нямаше никаква реакция от тяхна страна, ще оставя изводите на вас приятели!

Гн кмете, няма как един незнаен за мен тарикат да ми ходи като освободител на гребната и да се разпорежда с всичко, човек от вашето поколение ей така да командва общински служители, няма как един такъв подмолен човек, който може да съжалява само, че се обърка с мен, който човек вие много добре си знаете КОЙ Е, да има такава власт?

Само където чистачките в общината не ми звъняха да ме заплашват бе гн Кмете!?

Ми като искате да ви кажа кой, що не проверите кои две разрешителни сте му издали до мен и на центъра, за дето година преди това вие същото ми отказахте без правно основание!

Ами от Агенция по Храните да ми правите съместна проверка, това вече не минава ли прага на НАГЛОСТ?

Кой му я даде тая власт бе? Тоя смешник на инспектората ли или лошата лелка в деловодството в партиния дом?

Кой му даде местата за един ден бе, места, които сигурно хиляди други са ги заявявали, но им е отказвано, да не би да е пак чистачката?

Защо, когато при последния разговор с "колегата" до мен му казах, че ако не спрете да ме натискате ще стане страшно и че и той и съученика му(Вас), ще идете на КИНО!? Щото ми писна 10 години само репресии!?

Още на другия ден последваха тежките репресии и то САМО срешу мен!? Май нещо съм ви подразнил а, че чак и тока щяхте да ми спирате и лично Директора на ОП "Жилфонд" ме разпитва с още някакъв от къде как съм си прекарал тока и бяха ме пуснали на спийкър?

Пак ли се обърках, а?

Вие ли не знаете кой съм?

Вие явно забравяте или така ви отърва, ама да ви припомня ли, че когато бяхте Областен управител, дойдох за подобен проблем при вас, за да потърся някакъв вид съвет и помощ?

А помните ли кой ме доведе?

Тъй като уважавам Краси, няма да споменавам повече за нея!

Помните ли и друг кой беше с нас!?

Аз ще ви припомня - Величко Родопски с който тогава се запознах!

Същия ви слушаше, както ви слушат и домашните ви любимци у вас, ако имате такива!

Помните ли като се запознахме, че казахте, че всеки ден минавате покрай мой обект на Царевец и че са ми интересени обектите в добрия смисъл го казахте предполагам тогава!?

А помните ли, когато всеки ден или през ден минавате покрай мойте обекти на гребната база и лекичко вече напоследък се вглеждате в тях!?

Помните ли, когато споделих, че смешника Кацарски иска да ми махне 10те "кибапчийници" в Пловдив, вие казахте мани го щях да го бия един ден тоя!!???

Нали не ме знаехте, кой съм и не ме познавахте?

Само тука ви туширам!!!

Вие кво си помислихте, че като продавам там от кибитката понички съм няква шматка ли или че съм дошъл при вас на времето за помощ?

Е видяхте, че не съм шматка!

Сега следва да видите до къде ще стигна!

Нали се сещате, че вече няма да ида при Областния пак да се оплаквам??

Разбира се, че ще си защитавам "дребния" бизнес, който обикаля и обиколи цяла България и бизнес, който е интересен и за Европа!?

Постигнал съм голям успех в бизнеса не с "понички" а с верига за бързо хранене - hotway!

А до не успехите ми и премахнатите обекти, са заради такива като вашият модел на управление и заради такива като вас хиляди млади кадърни и уми хора заминаха за чужбина!!!

Сега ще ви кажа! Аз вас не ви обвинявам директно, а индиректно, защото всички неща които казах по-горе ме карат да си мисля, че вие и подчинените ви и ония, който се опита да ми стане приятел, който ми обяснява как трябва да измисля какво съм готов да давам сте в основата на целия тоя панаир!

По повод политическата ми наклонност!

Нямам вече конкретна такава, както и нямам нишо общо с Г-жа Мая Манолова!

Никой не ми дава пари да застана срещу вас, а и аз какво да направя, че се случи точно тази година в която има само избори, да ме замесват в политически панаири?

Та аз си гледам занаята бе! Нали от това храня семейството си и семейства, които разчитат на тая работа бе! Кво ме интересува вашата шибана политическа кампания!

Интересувам се от това, такива като вас или вашите рекитьори да си получите заслуженото и О, повярвайте ми, всички много сте увартяни!

Мен не ме е страх, ама грам! Нито от вас, нито от който и да било!

Само ще ви кажа, че днес станахте най-жалките управници в България и едни млади надъхани момчета ви накараха да треперите и вие и вашата шайка!

А до колкото ще заведете дело срещу нас, е тука вече ме заинтригувахте, давайте смело!

Само още нещо да ви кажа!

В комисията сме приложили само документално как седят нещата по безброините проверки, НП и решение на съда, както и вашите мълчаливи откази и незаконни и необосновани тези по отказите за издаване на разрешенията!

Съществената част не е нито за медиите, нито за комисията, тя ще бъде за Прокуратурата и всички вие ще се запознавте много добре с нея!!!

И ще завърша с това!

Не пипайте обикновенните служители, инспектори и други такива в общината, защото НЕ тяхното място ще "изстине", а ще изстинат вашите!



Още по темата: общо новини по темата: 9
13.06.2022 »
10.06.2022 »
09.06.2022 »
02.12.2021 »
28.08.2021 »
26.08.2021 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Този отворко с изказ на 18 годишен пубертет, няма ли кой да го попита от къде са му парите за невероятния бизнес? Добре го знам кой е тоя махленец. Не знам обаче колко точно “бизнес пакета” успя да продаде като ключов партньор в една от най-големите финансови пирамиди в България наречена Save Company, а по-късно SCI. Доста хора загубиха и последната си стотинка заради тоя, а сега с цялата си наглост е излезнал да се прави на миротворец със смотаните му кебабчийници. Пък кметът и неговата гилдия от рекетьори са друга тема…
+2
 
 
Ще ми е интересно,как ще излезе от тази ситуация!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: