Фенове на Ботев към зам.-кмет: Силно сме обезпокоени! Докъде ще стигнат 25-те милиона за стадиона?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (22)
22:27 / 25.04.2021
13546
Гражданският съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион "Христо Ботев“ изпрати доста притеснително писмо до заместник-кмета на Пловдив Пламен Райчев, видя Plovdiv24.bg. В кореспонденцията се задават 4 изключително важни въпроса относно довършването на съоръжението. Писмото до Пламен Райчев бе публикувано от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Ето какво пишат феновете на Ботев до зам.-кмета на Пловдив:

УВАЖАЕМИ Г-Н РАЙЧЕВ,

След проведената с вас среща на 08.04.2021 г., ние от Граждански съвет, както и жълто-черната общественост, останахме силно обезпокоени от получените отговори, на някои от поставените Ви въпроси относно дострояването на стадион "Христо Ботев“.

Предвид големия обществен интерес и необходимостта от прозрачност на обществената поръчка: "Изпълнение на строеж, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион "Христо Ботев“ – град Пловдив", ние от Граждански съвет като представител на целокупната жълто-черната общност, настояваме в най-кратък срок дa получим вашите писмени отговори на следните въпроси:

Съгласно представения Ви финансово - строителен план, кои части от обекта, в какъв обем и в каква степен на завършеност ще бъдат изпълнени с наличните 25 млн. лв.?

С това гарантира ли се ползването на стадиона за мачове от българското първенство и за купата на България?

Кога ще са готови становищата, относно съответствието на наличните седалки, към действащите норми - противопожарни, санитарно-хигиенни, строително-технически и международни (изискванията на UEFA за 4-та категория)?

Кога ще бъде извършен ремонт на терена на стадион "Христо Ботев", какви СМР ще включва ремонта, по какъв способ ще бъде възстановено тревното покритие с цел нормалното ползване на терена и стадиона?

Очакваме Вашите писмени отговори, в 7 дневен срок на адрес:гр. Пловдив, ул. "Ильо Войвода" № 4 или на имейл - us@botevplovdiv.org

С уважение: Граждански съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион "Христо Ботев“

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).