Крушарски: Утре ще падна и аз, но светът няма да свърши!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23 / 11.04.2021
7607
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски явно не е загубил надежда, че клубът може да стигне лидера Лудогорец, от който изостава на 9 точки. "Ако Лудогорец се спъне два-три пъти, ще ги стигнем", убеден е бизнесменът.

Босът на черно-белите за пореден път гарантира, че до септември ще са готови два терена на новата база в район "Тракия".

"Има ново около базата, продължава се работата, малко времето я обърка, но до септември ще станат два терена", коментира шефът на "смърфовете". Относно политическата обстановка в страната и може ли тя да повлияе на строежа на базата и ремонта на "Лаута", той бе категоричен:

"Няма! Има подписан договор. Утре ще падна и аз и какво ще стане? Няма да свърши светът. Феновете са си фенове, да си гледат мачовете, да се радват. Те нямат нищо общо със строителството на стадиона", допълни Христо Крушарски, цитиран от Топспорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).