Бонев с взривяващо изказване за стадиона на Локо, намекна за голяма корупция!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
15:00 / 26.02.2021
14416
Кметът на Пловдив посети стадион Локомотив в парк "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg. И нареди "Започвайте да строите"! По време на визитата му стана ясно, че от страна на черно-белите няма притеснения дали отпуснатите от правителството пари ще стигнат.

"Довечера прогнозирам 3:1 или 2:1 победа за Локо! Голмайстор обаче не мога да назова. Надиграха Лудогорец по безапелационен начин! Бил съм спортист, знам за какво става въпрос, знам какво влагат момчетата и ръководителите. Когато сме заедно, успехите идват! Ние сме от Пловдив, да не се делим, да се радваме на успехите и на другите", заяви Здравко Димитров.

"Няма да съм жив, докато го построят този стадион! Неговите подчинени само за далавери работят! Плаче ми се! Скоро ще дам интервю пред всички медии и ще кажа всичко!", обясни от своя страна легендата на Локомотив Христо Бонев.

Plovdiv24.bg излъчи на живо посещението на кмета Здравко Димитров на стадион Локомотив. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Спортните новини на Plovdiv24.bg.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).