Локо абсолютен фаворит срещу Етър! Възможна ли е изненада?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:34 / 26.02.2021
3064
Днес от 17.30 часа Локомотив (Пловдив) и Етър откриват поредния кръг от редовния сезон в efbet Лига. Локо е фаворит и от гледна точка на статистиката в досегашните сблъсъци между тези два отбора. Пловдивчани имат на сметката си 27 победи, 11 равенства и 17 загуби. На "Лаута" "смърфовете" са дори още по-категорични с 22 победи, 4 равенства и само 1 поражение. Освен това Локо спечели и първия двубой между двата тима през есента на "Ивайло" с 3:1.

В състава на домакините няма контузени или наказани играчи за този мач. Всички в клуба ще се амбицирани да зарадват и своя финансов благодетел Христо Крушарски, който днес празнува рожден ден. Без трима свои основни футболисти пък тръгна Етър снощи за гостуването си в града под тепетата. Опитният нападател Дани Младенов пропуска срещата поради контузия. Той е с пукнато ребро и възстановяването му ще продължи няколко седмици.

Централният защитник Мариян Иванов и дефанзивният халф Божидар Кацаров са наказани за по един мач и също пропускат срещата. ова наложи старши треньорът Александър Томаш да попълни групата с двама юноши - Юлиян Райков и Христо Марков. Изтече наказанието на опитния вратар Христо Иванов и той е сред 18-те.

Главен съдия на срещата е Димо Димов, с помощници Костадин Тановчев и Владимир Велев. Делегат на БФС е Валентин Чакъров, а работата на реферите зорко ще следи Николай Петров.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).