Крушарски обмисля свиване на бюджета, част от парите отиват за базата в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:54 / 08.02.2021
4358
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля свиване на бюджета. Бизнесменът изпитва финансови затруднения, за които сам намекна преди дни на пресконференция в София. Босът все още не е платил заплатите на играчите за ноември и декември. Обещанието е, че това ще се случи през тази седмица преди подновяването на шампионата.

През лятото на миналата година след спечелването на купата Христо Крушарски сам обяви, че издръжката на клуба му струва 4 млн. лева. Очаква се сумата да падне на първо време с половин, а после и с цял милион, твърди в днешния си брой "Тема спорт". Подобно забавяне на плащанията вече е имало при управлението на Крушарски. Първоначално уверението бе за плащане през януари преди лагера в Поморие, но това не се случи. Бизнесменът бе по дела в Аржентина преди няколко седмици.

Наскоро Крушарски е обявил пред Гонзо и старши треньора Александър Тунчев, че няма средства за повече нови. И най-вече за високи заплати, каквито чужденците неимоверно очакват и искат. Според спортния вестник част от средствата ще отиват за изграждането на базата в квартал "Тракия".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).