Димитър Илиев отново фаворит за Футболист на годината! Ще има ли обаче анкета?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
12:15 / 21.12.2020
5271
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е сред основните фаворити да спечели за втора поредна година наградата за Футболист №1 на България. Лидерът на черно-белите е с основна заслуга тимът да спечели два трофея през 2020 година - Купата на България и Суперкупата на страната.

Има обаче една важна подробност - на този етап все още не е ясно дали ще се организира традиционната анкета. Сигурно е, че заради пандемията и предприетите от правителството ограничителни мерки дори да има анкета, няма да се организира официална церемония по награждаването.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че анкетата "Футболист на годината" се организира в партньорство от "Дакс Медия", Българската асоциация на спортните журналисти и Българския футболен съюз. В миналогодишното издание участваха 112 спортни журналисти, които определиха Димитър Илиев за №1.

Факт е обаче, че на този етап организаторите не са изпратили анкетни карти до редакциите на медиите.

Другият фаворит за спечелването на наградата тази година е защитникът Антон Недялков, който спечели титлата с Лудогорец. През 2019-а той остана втори след капитана на Локомотив (Пловдив). С далеч по-малки шансове са Доминик Янков (Лудогорец) и Божидар Краев (Мидтиланд).


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).