Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Култов ресторант в центъра на Пловдив отнесе 500 лева глоба
Автор: Мария Морунова 08:05 / 16.06.2019Коментари ()31266
©
Глоба в размер на 500 лева е наложена на небезизвестен ресторант в центъра на Пловдив. Става дума за ресторант "Даяна 3". Това е видно от решение на Административния съд в града на тепетата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Глобата е наложена заради нарушение на наредбата за реда и условията за издаване на разрешение за ползване на място общинска собственост на територията на община Пловдив.

На 19 юли миналата година инспектор от Общинския инспекторат посетил ресторанта. При проверката констатирал, че пред ресторанта има маси върху общинска собственост -  29 броя маси за открита консумация с общо 109 броя седящи места към тях, както и 4 броя спомагателни шкафчета. За тези маси ресторантът не разполагал с разрешение за ползване на място общинска собственост и за поставяне на преместваеми обекти.

Това е причината за налагането на административното наказание. И макар собствениците на "Даяна"-та да са обжалвали глобата в съда, магистратите са я потвърдили. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kultov-restorant-v-centura-na-Plovdiv-otnese-500-leva-globa-876104
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.