ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Психопат изнасили брутално 8-годишното момиченце
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 11.10.2014Коментари (14)5579
©
Два часа след като изнасилил 8-годишното момиченце на брега на язовир "Студен кладенец" психопатът Осман изял една баничка, изпил кофичка айрян и легнал да спи. "Спа непробудно до сутринта", разказаха свидетели на престоя на мъжа от село Калоянци в ареста."Напих се и ми се прииска секс", това е заявил след задържането си в село Калоянци психопатът. Той бе арестуван за изнасилване на 8-годишно момиченце на брега на язовир "Студен кладенец" миналия четвъртък, пише "24rodopi.com. Сега е настанен в Държавната психиатрична болница в Кърджали, а момиченцето се лекува в Пловдив.

В 23.00 часа в на 2 октомври Осман бил докаран в полицейското управление в Кърджали. Той се гаврил с момиченцето между 18.00 и 20.00 часа в землището на село Калоянци.

Осман примамил детето и го повел към язовира. "Познава семейството на детето. Може би затова то се подвело и тръгнало с Осман. Когато вече били извън селото, той се нахвърлил на момиченцето", разказаха жители на село Калоянци. Осман захвърлил детето в дере до язовира. Било цялото в кръв.

"След 18.00 часа родителите вдигнаха цялото село по тревога. "Дъщеря ни я няма. Помогнете да я намерим", молеха се те. Към 20.00 часа дойдоха и полицаи. Явно Осман им е бил стар познайник и друг път е правил такива неща, защото първо към него тръгнаха. Откриха кръв и по дрехите на Осман и той бързо си призна", разказаха още жители на Калоянци. Според тях той е лежал в затвора в Стара Загора.
Земляците му разказват също, че Осман е работи като пазач в Перперек, карал смени от по 12 часа. "Има семейство, баща на две деца е. Не проумяваме как е направил това", допълниха те.

След зверството с детето Осман изял една баничка и пил айран. В ареста разказал какво е направил, а накрая заключил: "Сега поне няма да се наложи да работя". Спал спокойно, непробудно до сутринта.

Момиченцето е настанено в Хирургията на Университетската болница "Св. Георги" в Пловдив с множество разкъсвания и травми. То е във втори клас и всеки ден пътувало с автобус до училището в Перперек.

"Има образувано досъдебнопроизводство по случая", заяви изпълняващата функциите на окръжен прокурор на Кърджали Димитрина Делчева. Обвинението е по чл. 152 от Наказателния кодекс за съвъкупление с лице от женски пол, ненавършило 14 години. "С определение на съда привлеченият като обвиняем е настанен за изследвания в психиатрично заведение", каза още Делчева. Тя допълни, че предстои да бъде извършена съдебно-психиатрична експертиза, след което ще се прецени как да се процедира в случая.

Адвокати смятат, че Осман ще бъде освидетелстван и ще бъде настанен за лечение в Психиатрична болница за дълъг период.

Случаят "Психопатът Осман от Калоянци" е идентичен със сексуалната гавра на Стойчо Каубоя от улица "Стадионска" в Кърджали. За сексуално насилие над дете 62-годишният клошар получи условна присъда.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на майничката78
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Абитуриентски балове 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: