Поредна спецоперация на пловдивската полиция в барове и дискотеки

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
10:48 / 13.10.2019
10532
Различни нарушения са констатирани при проверка в четири заведения в областта. Поредната СПО на служители от пловдивския сектор "Специализирани полицейски сили" е проведена в ранните часове на днешния ден.

Екипите са посетили нощен клуб в Хисаря и друг в с. Калояново, бар в Стамболийски и дискотека в Асеновград. Общо са проверени 160 лица и 29 МПС. Документирани са 10 случая на непълнолетни посетители без придружител, за които са съставени актове по Закона за защита на детето. По Закона за здравето за издадени 6 акта и 3 протокола за тютюнопушене в закрити помещения.

За нередовни документи по ЗБЛД са съставени 14 акта и един по ЗМВР. Издаден е и констативен протокол на частната охранителна фирма на единия от обектите. В рамките на осъществения пътен контрол около заведенията са засечени 5 пияни водачи, единият от които с над 1,2 промила. По ЗДвП са съставени 6 АУАН и две глоби с фиш. Образувано е едно бързо производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).