ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Откритата мъртва млада жена - жертва или самоубийца?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:54 / 11.09.2020Коментари (79)41632
Красимира Куковска от пловдивското село Бегово е била тормозена от мъжа си и не е живеела с него добре. Преди дни тя му е поставила ултиматум да се изнесе от къщата. В понеделник той си събрал багажа и си тръгнал. Имало е постоянни скандали между откритата днес мъртва 21-годишна майка на две невръстни деца и бащата на децата й Любомир Петров. Това разказа много близка роднина на момичето, което е споделяло всичко с нея. Последно снощи двете жени са си писали по месинджър, Красимира е изпратила снимка на чат, от който става ясно, че Любомир си е писал с друго момиче и му е определял среща. Не е показала с нещо да е притеснена. Казала, "че гони мъжа си в името на децата си". 

Всекидневните скандали в дома на младата двойка били за това, че Любомир не искал да работи и отказвал да го прави. Бил прахосник. Пилеел безбожни суми пари, за супер луксозни коли, за ненужни ремонти в дома им, за заведения, за дрехи и всякакви глезотии. Сумите били толкова мащабни,че Красимира споделяла с леля си, че Любомир скоро ще я докара до просешка тояга, ще похарчи всичко, останено от бащата на момичето и всичко, което тя изкарва.  Преди половин година, когато бащата на Красимира-Делко Куковски починал, младата жена поела всичкия му бизнес на крехките си рамене.

Справяла се с над 2000 декара земя, на която гледали слънчоглед, жито, рози. Фирмата имала доста работници, но вместо да помага на жена си в тежкия бизнес, Любомир само ходел до полето, навиквал и обиждал трактористите и останалите работници, прибирал се и лягал да спи.  След като Любомир си тръгнал от майката на децата си, едното от които момиченце на 2 години, а другото-също момиченце, на 2 месеца, на Красимира се обадила Милена-майката на Любомир.

Тя заедно със съпруга си Генчо живеят в съседното село Сухозем. Свекърваат заплашила снаха си и й казала, че ако не прибере сина й до два дни, ще я унищожи и ще я съсипе заради децата. Красимира се опитала да обясни на свекърва си, че не се разделя с нея, а с Любомир, ивинаги може да вижда и взима децата, но заканите продължили. Във вторник младата жена събрала работниците си и им заявила, че са се разделили с мъжа й, че от сега нататък само и единствено тя отговаря за фирмата. В Бегово не спират да говорят, че цялата тази любовна история е била крайно нелепа.

Всички смятат, че Любо е бил заради парите с Красимира. Същото това потвърди и роднината на жертвата. "Още когато имаха просто връзка и нямаха деца, бащата на Красимира настояваше да се разделят. После тя забременя. Делко й казваше да си остави и да си гледа детето, но настояваше, че Любомир не е за нея", плаче лелята.  Тя смята, е не става въпрос за самоубийство, а за убийство. Дали обаче това е така, ще покажат назначените експертизи и аутопсията, която ще бъде направена в утрешния ден. "Жалко, че това младо и крсиво момиче си отиде без време. Жалко и за двете дечица, които остават сирачета", скърбят в Бегово. 

Днес преди обед съобщихме, че в дома й в пловдивското село е открита с прострелна рана от въздушна пушка в гърдите младата жена. По-късно от полицията пуснаха съобщение,че тава въпрос за самоубийство. В момента обаче продължават да текат разпити и огледи. По информация на "Блиц" ще има арести.


Още по темата: общо новини по темата: 29
07.03.2024 »
27.09.2023 »
11.09.2023 »
30.01.2023 »
13.10.2022 »
14.07.2022 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Petranka Petkova
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: