"Звукът на Вселената" идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:40 / 17.11.2014
1425
Градска художествена галерия - Варна отваря врати за един необикновен концерт с гонг, тибетски купи и други автентични древни инструменти. За пръв път Варна ще се срещне и потопи в магията на "Звукът на Вселената".

На свещените инструменти ще свирят гонг-майсторите Массимо Пиаца (Италия) и Елизабета Гелбер (Румъния), сертифицирани изпълнители с дългогодишен опит в звукотерапията с традиционни свещени инструменти.

Докоснете се до магията на Изтока, отворете сетивата си за новото и непознатото, потопете се в медитативните вибрации и усетете лечебната сила и зареждащата енергия на холистичните звуци, отекващи във Вечността.

Вибрациите изчистват блокажи, отпускат напрежението в мускулите, оздравяват нервната и ендокринната системи, като създават състояние на съвършена хармония между тяло, емоции, ум и дух.

Концертът ще се проведе на 21.11.2014 от 18.30 часа в Градска художествена галерия, Варна.

Гонг-майсторите ще гостуват и в Пловдив на 27.11.2014 от 18.30 ч. в Регионален историческия музей, Пловдив.

Билети за двата концерта се разпространяват в мрежата на TICKETPRO, онлайн на www.ticketpro.bg.

Съществена част от гостуването им ще бъде и провеждането на четиридневен Майсторски курс по звукотерапия с Гонг и тибетски купи във Варна, предназначен за психолози, терапевти, йога учители, лечители, музиканти, както и за любители и всички, които се занимават с медитативни и източни практики, с издаване на сертификат "Гонг майстор".

Събитията в двата града ще са съпроводени и с възможност за индивидуални и групови гонг бани/сесии, които ще се проведат в "Анахата" център, Варна и Студио "Salsa DeKuba", Пловдив, с предварително записване.

Датите могат да се намерят в социалните мрежи на организаторите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).