Зарадваха възрастни хора в Деня на спонтанната доброта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:56 / 17.02.2015
2082
В Деня на спонтанните актове на доброта - 17-ти февруари, младежката структура на ПП ГЕРБ в- Пловдив-град зарадва мъжете и жените от Дома за възрастни хора "Свети Василий", съобщи ръководителят на МГЕРБ в града под тепетата Ели Дачева. 

Момичетата и момчетата им занесоха подаръци - шахове, карти за игра и други, като прекараха няколко незабравими часа с тях.

След искрените разговори помежду си, момичетата и момчетата от ГЕРБ и хората от третата възраст се забавляваха заедно, пяха и танцуваха. 

Денят на спонтанните актове на доброта (Random Acts of Kindness Day) е една от новите инициативи на международните благотворителни организации.

Инициаторите призовават за глобалното му отбелязване, независимо от националност, етнос или религия. Те призовават всеки от нас да направи спонтанно добро без да очаква в замяна същото.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).