ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Върху всеки гараж в "Южен" - стикер! След това - "разхубавяват" района
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:31 / 30.11.2011Коментари (29)7937
© Plovdiv24.bg
Акция за маркиране на гаражите в район "Южен" стартира  от другата седмица, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи днес новият районен кмет Павлина Кацарова. Тя уточни, че процесът ще става посредством поставянето на стикери на всички гаражни клетки в района и последващото им въвеждане в системата, както и ще бъдат направени проверки на съществуващите незаконни такива.

"По този начин ще се увеличи събираемостта на приходите в района и ще се разбере защо тази година са намалели същите такива от гаражи", поясни Кацарова.

Стана ясно, че от таксите по 30 лв. на гараж досега са събрани 700 000 лв, а целта на новият кмет на района е другата година тази цифра да е 1 млн.лв. С тях Кацарова предвижда преасфалтирането на вътрешноквартални улици, паважни настилки и тротоари, изграждането на 5 паркинга в междублокови пространства, разширяването на две детски градини и реконструкция на два парка в кв. "Коматево".



(c) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези гаражи са много жалка и тъжна картинка . Даже на места има сложени два гаража които така са пльоснати ,че заемат място за паркиране на 5/пет/ автомобила. Имам наблюдения в района между П.Васков и Г. Кондолов , П.Васков и Петър Стоев ! Също и друго много селско - паркирането на автобуси,автовози,служебни бусове вечер пред кооперациите. Ако има начин и в тях в спалнята ще си ги паркират тези бараки. Да им слагат глоби всяка вечер и да видим какво ще правят !
0
 
 
аве стига сте мякали, грозни били, ми къде да си оставя колата, вънка да я запалят ли? цъфнали сме и вързали сме, та гаражите са ни пречка, шматки.
0
 
 
ОХ, толкова са грозни тези бидонвили, няма ли най-после да ги махнат !
+5
 
 
Тези гаражи са най уродливото, грозно и нескопосано нещо в този град. Ако общинарите имат акъл хъс, и най вече им стиска полека лека ще ги махнат до един. Не че хората не трябва да си пазят имуществото, но трябва да е нещо хубаво и издържано. Но нали капят парички, е те затова ще продължава, тази грозна гледка, за каква култура говорим, за каква културна столица на Европа с тези грозни ламаринени кутии. До този момент общината само прибира и нищо не е свършила при нито един кмет досега. Нито един кмет не се напъна да представи архитектурен проект за нещо смислено, където хората да си пазят колите, от това по лесни пари е те нема! Искаш гараж, слагаш си го където искаш, после ти го узаконяват, правят му скица и дай 30 лв и си много хубав? Гади ми се от тези боклуци. Нека новата кметица направи референдум за гаражите в района. Няма място за паркиране, ама тенекии колкото щеш. Хем района грозен, хем дупки, хем гаражи, невиждам смисъл от тях, щом не носят приходи махайте ги.
+5
 
 
Много интересно нещо - за гараж се плаща 30 лв. За парко място ако искаш да имаш законно от общината 150 лв на месец.
+3
 
 
За да има цивилизован управник , трябва да има цивилизован народ . Мислите ли , че ние сме такъв?
+4
 
 
А всички които казвате да ги махнат тия гаражи ги каня на гости в Изгрев най-учтиво и добронамерено с нощувка в нас . Сутринта като си погледнете колата ще разберете какво означава думата Гараж :)
0
 
 
Бля Бля Бля , това мина вече в Изгрев събраха ни парите асфалтираха показно няколко улички и паркинги , но не и нашия на които има над 100 гаража х 30лв = 3000 на месец х12 = 36000 лв. Няма да казвам колко години ги плащаме тия гаражи , ама все не им стигат да ни запълнят 10квадрата дупки ??!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
БК Академик Пловдив
Потресаваща история от Пловдив
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: