Ученици от "Черноризец Храбър" със стипендии за предприемачество

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:48 / 18.02.2015
1773
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Станалите вече традиционни стипендии бяха връчени на тържество в училище "Черноризец Храбър". Паралелката по публична администрация, която е единствена в града и по предприемачество и бизнес представиха своите проекти и впечатлиха публиката с находчивостта си колективната работа. Стипендиите, осигурени от училищното настоятелство, се дават за пета поредна година.

"Впечатлен съм от децата в училището, още повече от това, че печалбата от реализираните проекти са дарили на хора в нужда по Коледа, което е прекрасен пример. Видях в тях и ораторски способности и създадена добра основа за по- нататъшно образование", Костадин Димитров, кмет на район" Тракия".

Имената на отличените със стипендии са: Пламен Домусчиев от 12 Б, Таня Узунова от 12 А, Милена Цанкова от 10 А, Паулина Велинова 10 Б, Виктория Велева от 9 А, Васил Велев 9Б, Петър Петров от 8 А и Борис Пехливанов от 8 Б.

Дадени бяха и стипендии от директора на училището Елена Кисьова за издигане на издигане авторитета на училището.Присъстваха много официални гости като адв. Радина Петрова - председател на училищното настоятелство и зам. кмета на район "Тракия" Йордан Илиев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).