ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Травеститът Благовест, наричащ себе си Алексия, проговори
Автор: Мариана Панчева 16:58 / 25.10.2016Коментари (9)14687
"Абсолютни клевети. Тази жена постоянно ме обижда и провокира, аз дори не говоря с нея. Нямам вина за това, което казва, че е извършено от мен."

Това заяви пред пловдивския Районен съд Благовест Молев, станал по-известен като Алексия, по повод повдигнатите му обвинения в хулиганство и противозаконно унищожаване на чужда вещ, предаде репортер на Plovdiv24.bg. oт съда. 

Районният прокурор поиска най-тежка мярка "задържане под стража" с аргумента, че спрямо Благовест/Алексия са отправени две обвинения по които се предвижда затвор - по първото до 2 години, по второто - до 5 години. 

По думите му вече има достатъчно събрани доказателства по случая, извършени експертизи и събрани свидетелски показания, които подкрепят искането му. Освен всичко друго харектеристиките на Благовест/Алексия описват човек със завишена степен на обществена опасност, изтъкна прокурора. 

"В квартала той е прочут с агресивното си и буйно поведение, затова има реална опасност да извърши друго престъпление."

Служебният защитник на Благовест обаче бе категоричен, че нанесената щета не е висока - разбитата врата се оценява на около 70 лева. 

"Случаят е с ниска степен на обществена опасност и не е налице хулиганство, тъй като се касае за личен конфликт с пострадалата", поясни защитата. 

Самият Молев пък сподели пред Plovdiv24.bg, че избягва контакти със съседката си, която просто го мрази и едва ли не си го е нарочила. Съдът в крайна сметка го остави в ареста.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на пловдивак
премахни филтъра

0
 
 
Следващото заседание по Дело НОХД 5269/17 срещу агресивния травестит Благовест Георгиев Молев (представящ се за Алексия Георгиева) от бул.Н.Вапцаров126, ет.4, ап.8 ще е в Районен съд-Пловдив, 23.02.2018 г. , 10:30 часа , ЗАЛА 11 - ет.3 , Пети наказателен състав, Съдия: Славова-Милева, Прокурор: Васил Янев Засекретено дело НОХД № 5269 / 2017 ВЕДНО С ВЧНД № 1475 / 2017 като продължение от 19.07.2017 НОХД № 3452 / 2017
0
 
 
Що за съд да изопачават случая от бул. Н.Вапцаров 126, вх.Б като частен с конфликт между кротката му съседка, която многократно е била нападана с опит за влизане с взлом от бандата на травестита и през вратата, и през терасите, и през прозорците, че и многократно по нея и жилището й са хвърчали пепелници, чаши, буркани и какво ли не?! Кога най-сетне ще разбият бардака на бандата на спинозния нагъл наркоман, алкохолик, лъжец Благовест Георгиев Молев и съучастника му Тихомир Горанов(Зайо), а и на майка му - началната учителка на занималнята на циганчетата и живеещата срещу циганското РПУ на МВР Маринела Лазарова с нейния съучастник - автомонтьора Кирил от бул.Н.Вапцаров 126, ет.4, ап.8 ?! Не е трошил пред вратата, а е изкъртил вратата заедно с касата заедно с онзи негов плешив слуга, сводник, съучастник в разврата, нападенията над деца-момчета и възрастни жени и мъже Тихомир Горанов! Вече второ поколение от двата етажа на вх.Б, са заложници на двете поколения майка и син алкохолици, лъжци, развратници и агресивни утрепки ! Ало, полиция, съд, община и прочие институции!Спрете ги най-сетне!
0
 
 
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ! СТРАННО ЗАЩО СРЕЩУ РАЗБИТАТА КАСА И ВРАТА НА СЪСЕДКАТА МУ Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ В ХУЛИГАНСТВО ВМЕСТО ОБВИНЕНИЕ ПО ДРУГ КЪДЕ ПО-СЕРИОЗЕН ЧЛЕН, ПРИМЕРНО ЗА ВЛИЗАНЕ С ВЗЛОМ С ЦЕЛ УБИЙСТВО ИЛИ ЗА НАРУШАВАНЕ НА НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА НА ЖИЛИЩЕ ?! ЗАЩО СА ТОЛКОВА МЕКИ СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ПЪРВО РПУ НА МВР ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТРАВЕСТИТА БЛАГОВЕСТ ГЕОРГИЕВ МОЛЕВ(АЛЕКСИЯ ГЕОРГИЕВА) И СЪУЧАСТНИКА МУ ТИХОМИР ГОРАНОВ(ЗАЙО)?!?! ЩО ЗА ПОДИГРАВКА Е ТОВА С ОЦЕНКА 70 ЛЕВА ЗА РАЗБИТАТА КАСА НА ВХОДНАТА ВРАТА НА АПАРТАМЕНТА НА СЪСЕДКАТА МУ?! А РАЗБИТИТЕ НЕРВИ И БЕЗСЪННИ НОЩИ ЗАРАДИ ВАНДАЛИЗМА НА КОМПАНИЯТА ИЗРОДИ ОКОЛО ТРАВЕСТИТА КОЙ И КАК ЩЕ ОЦЕНИ И ЗАПЛАТИ,А?! АКО ДЕЖУРНИЯТ ПАТРУЛ Е БИЛ ЗАКЪСНЯЛ САМО С НЯКОЛКО СЕКУНДИ, СЪС СИГУРНОСТ СЪСЕДКАТА МУ ЩЕШЕ ДА Е МЪРТВА!!! БЕЗОБРАЗИЕ! ПОЛИЦАИТЕ, ОБЩИНАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ! СПРЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ БАНДАТАТА НА ТЕЗИ ПРОПАДНАЛИ РАЗВЪДНИЦИ НА СПИН И ДР. БОЛЕСТИ РАЗВРАТНИЦИ, НАРКОМАНИ, КРАДЦИ И УБИЙЦИ !!! Раздел IVНарушаване неприкосновеността нажилище, помещение или превозно средство(Загл. изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.)Чл. 170. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 10 от 1993 г., бр. 62 от 1997 г., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) (1) Който влезе в чуждо жилище, като употреби за това сила, заплашване, хитрост, ловкост, злоупотреба с власт или специални технически средства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с пробация до шест месеца.(2) Ако деянието по предходната алинея е извършено нощем или от въоръжено лице, или от две или повече лица, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години.(3) Ако деянията по предходните алинеи са насочени срещу жилище, превозно средство или служебно помещение на лице, което се ползува с международна защита, наказанието е: по ал. 1 - лишаване от свобода от една до пет години, а по ал. 2 - лишаване от свобода от две до осем години.(4) Който противозаконно остане в чуждо жилище въпреки изричната покана да го напусне, се наказва с лишаване от свобода до една година.//www.vks.bg/vks_p04_04.htm
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Природни стихии
Отварят за посетители сграда "Ирини"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: