ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Теодор Христов, БСП: На пациентите не бива да се гледа като на ходещи торби с пари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 21.05.2024Коментари (1)2282
©
Теодор Христов е кандидат за народен представител от листата на "БСП за България" в 16 МИР - Пловдив. Той е едно от младите лица, представляващи социалистите. Завършил е бакалавърска степен по "Аграрна икономика" в Аграрен университет Пловдив и магистърска степен в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" – специалност "Счетоводство и анализ". От 2014 г. работи в сферата на счетоводството. Включва се в кампанията, за да върне на избирателите вярата, че сред политиците има и нормални хора, които искат да бъдат запомнени с добри дела в полза на обществото, а не за лична облага.

Според Теодор хората в нашата красива страна заслужават много повече от това, което предлагат управляващите. Младите трябва да осъзнаят, че дори и те да не се занимават с политика, политиката определя голяма част от живота им, както и този на техните близки. "Решенията, които се взимат от властимащите стават част от нашето ежедневие и рано или късно се сблъскваме с тях", категоричен е младият кандидат. Именно заради това счита, че хората трябва да гласуват - за да покажат, че не са доволни от това, което се случва от вече доста години в държавата ни. В случай, че не искат още от ГЕРБ / ППДБ / ДПС, те трябва да гласуват. Така ще намалят тежестта на купените гласове, на зависимите от местните дерибеи в малките населени места и ще дадат надежда на идните поколения, че могат да се развиват и да живеят в България.

Част от нещата, които би променил, за да подобри живота на хората, са онези, които водят до дълбоката демографска криза в България. На първо място – качествено здравеопазване. Според него е време да се осъществи здравната реформа, която толкова години се отлага. Болниците не трябва да са търговски дружества и на пациентите не бива да се гледа като на ходещи торби с пари.

На второ място трябва да се промени икономиката на страната чрез: прозрачно финансиране на малките и средни предприятия от Българската банка за развитие, а не наливане в големи корпорации; намаляване на административната тежест за тях. България е държавата с най-много работещи бедни в ЕС. Това трябва да се промени, да се въведе необлагаем минимален доход, семейно подоходно облагане и други мерки, които са част от платформата на "БСП за България".

На трето място, но не по важност, Теодор поставя належащата реформа в образованието. Счита, че трябва да се въведе единна съвременна методика, която да е ефективна; да се върне професионалното образование и интеграция на бизнеса към него; да се предлага повече практика в реалните професионални сфери, отколкото теория; да се увеличат учителските заплати, което предполага повече мотивация и конкуренция в учителската гилдия.

Въпреки че е млад, Теодор подчертава, че липсата на голям опит в политиката се коригира с времето и при съчетание на енергията и непримиримостта на младите с опита и експертизата на дългогодишни професионалисти в БСП, могат да се изковат ефективни предложения за законодателни промени, които да спомогнат за по-добрия живот в България. Пред очите му се е развил един порочно-циничен модел, който си е актуален и днес, а това допълнително го мотивира да се бори за промяна. Вижда корупцията по всички етажи, ремонти на ремонти на ремонти, слугинаж към посолства, разбита социална система и куп други несправедливи неща.

Теодор Христов заявява, че 10-годишният му опит като счетоводител му дава възможност да разгледа доста аспекти на различни бизнеси отвътре. При честите си контакти с институциите вижда доста проблеми, които вместо да помагат за развитието на бизнеса, по-скоро пречат. Отчита, че хората, които ръководят държавата, трябва да разберат, че при добре работеща икономика, при повече доходи за хората, ще има и повече приходи в хазната.

За Теодор е важно да се грижим за онези, които нямат възможности, за възрастните хора, децата и за хората в неравностойно положение. Моралът е едно от нещата, които също са от съществено значение за него, а на пръв поглед той почти липсва в политиката. "Не може днес да имаш мнение за нещо, а утре да си на 180 градуса. Подобни примери в родната ни действителност много", отчита той с огорчение.

Можете да гласувате за Теодор Христов с номер 24 в бюлетината и преференция 105.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Още по темата: общо новини по темата: 359
03.06.2024 »
03.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
изглежда нормално момче,а станало команис.Луда работа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Български футболисти в чужбина
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: