ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Съдърланд България с нов трейнинг център в Пловдив и кариерни възможности с немски език
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 09.02.2024Коментари (0)1488
©
За плановете на компанията в града, какво могта да очкавт кандидатите и как се печели Great Place to Work сертификат за трета поредна година, споделя Димитър Гълъбов, Изпълнителен директор на Съдърланд България.

Отворихте офис в Пловдив преди 6 години, в момента нямате такъв, какви са плановете ви за развитие в града?

Точно така, Съдърланд отвори офис в града през 2019 и на практика, не е прекъсвал присъствието си в Пловдив, но поради дистанционния модел на работя, който наложихме и тук през последните години, офисът не ни беше нужен. В момента над 100 от служителите на компанията са локализирани тук, но работят от вкъщи.

Плановете ни са да удвоим това число до средата на годината. Ще отворим и нов модерен трейнинг център, в който ще провеждаме въвеждащото обучение на новопостъпилите колеги и впоследствие ще могат да посещават за укрепване на уменията и компетенциите си. Тук ще предлагаме и иновативни обучения за нашите екипи в региона.

Тоест възнамерявате да инвестирате в Пловдив като град?

Със сигурност. Пловдив е вторият по големина град в страната и през 2024 година ще продължим да наемаме нови служители, защото бизнесът ни расте, а с него и необходимостта от увеличаване на екипа ни. Това важи както за колеги, които работят от офисите ни в София, Варна и Бургас, така и за работещите от вкъщи във всяка една точка на страната или хибридно, какъвто модел налагме в Пловдив с новия си трейнинг център.

Какви критерии и компетенции търсите при новите членове на екипа?

Имаме много различни отворени позиции и в момента търсим голям брой мотивирани хора, с готовност за обучение, които владеят немски език на много високо ниво. Те ще имат възможност да се присъединят към разрастващия се екип от специалисти по обслужване на клиенти и продажби за водещ глобален доставчик на телекомуникационни услуги, който заема първо място в бранша в Европа и Германия. Новите служители ще проведат своето въвеждащо обучение в новия трейнинг център, който ще отвори врати скоро в Пловдив. След това ще имат възможност за работа в хибриден модел, включващ периодични посещения на центъра за подновяване на знанията.

Какво заплащане могат да очакват новите служители и какви допълнителни стумули предлага компанията за постигане на отлични реултати?

Възнаграждението за позицията е изключително атрактивно. Предлагаме 2800 лева брутна основна заплата, както и практически неограничен месечен бонус в зависимост от продажбите, което позволява на новите колеги в Пловдив, който се присъдеинят към този проект, да изкарват над 4000 лева месечно. Към това добавяме и атрактивен пакет от социални придобивки, 24 дни платен отпуск и двумесечно специализирано обучение за продажби, включително и продуктово такова. Можете да видите всички детайли за позицията и да кандидатствате тук.

През тази година за трети път успешно се сертифицирахте като Great Place to Work в България, което се дава на работодатели с отлична работна среда. Какво ви отличава от останалите работодатели?

Great Place to Work наградата значи много за нас, защото за поредна година я получаваме на база вота на нашите служители, а тяхното доверие е от ключово значение за нас. Тя отразява ангажимента ни към изграждането на уникална работна среда.

Съдърланд България не само търси служители, но и се стреми да създаде общност, вдъхновена от сътрудничеството и постигането на общи цели. Компаниятя е отлично място за всеки който търси динамична и изпълнена с възможности работна среда, като при нас ще намери гъвкави работни условия, място за професионално развитие и успешно кариерно развитие и баланс между работа и личен живот.

******

Съдърланд е глобален лидер в управлението на клиентското преживяване (Customer Experience Management). Повече от 37 години ние се грижим за клиентите на нашите клиенти, като непрекъснато подпомагаме растежа им чрез иновативни решения и автоматизация. Международна компания с офиси в 60 локации по света, Съдърланд оперира в България от 2008 г. В страната работят над 2000 служители в три офиса в София, Варна и Бургас или в режим работа от вкъщи, предоставяйки обслужване на клиенти и техническа поддръжка на 20 езика.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български тенис
Матури 2024 г.
Електронно таксуване в градския транспорт
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: