ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на 4 ракии и една бира убива човек, пращат го зад решетките за 2 г.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:31 / 26.02.2010Коментари (14)3756
© Plovdiv24.bg
Пловдивският окръжен съд наложи на подсъдимия Кирил Зебеков, 36 г. наказание от 2 години и 6 месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим и лишаване от право да управлява МПС за срок от 3 години.

Той беше признат за виновен в това, че на 10 септември миналата година на пътя с. Златитрап - с. Брестовица при управление на МПС "Опел Астра" в пияно състояние с 1,75 промила алкохол в кръвта е нарушил правилата за движение, с което е причинил смъртта на Тодор П.

На 9 септември вечерта Кирил Зебеков прекарал вечерта в заведение в Пловдив, където изпил 4 големи ракии. В ранните сутрешни часове на 10-и, преди да се качи в автомобила си изпил и една бира. Качил се на автомобила си и тръгнал към с. Брестовица да се види със сестра си. В близост до с. Злати трап на пътя в зоната на ляв завой се намирал пострадалия Тодор П., който спрял с мотоциклета си и разговарял със свой познат. Влизайки в завоя със свирене на гуми, Зебеков изгубил контрол върху колата и се блъснал в пострадалия, който бил отхвърлен и падайки на земята, получил контузия на черепа. Била извикана Бърза помощ от намиращи се наблизо хора, но пострадалият починал в болницата. Пристигналият на мястото екип на КАТ отчел наличието на алкохол в кръвта на подсъдимия.

Подсъдимият се призна за виновен и между него и Окръжна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда. Споразумението влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.


Още по темата: общо новини по темата: 2
25.02.2010 »
10.09.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЕЙ АКО НЕ БЕШЕ ПИЛ ТАЗИ БИРА НИЩО НЯМАШЕ ДА СТАНЕ АМА ТОЗИ НАВИК ПО ЕДНА БИРА ЗА ОПРАВЯНЕ ВИЖ ДО КАКВО ВОДИ
+1
 
 
Принципно евала за присъдата, обаче ми направи впечатление как убития бил СПРЯЛ в завой, за да си ПОПРИКАЗВА с приятел...
+2
 
 
С радост бих прочел новината, че подсъдим за публичния разстрел на поне 1000 български прокурори и съдии се е признал за виновен и е сключил споразумение в съда посредством преводач с пристигналите по спешност европейски заместници.
+1
 
 
Абе какво ще го държите на топло цели 2 години па и ще го храним на туй отгоре. Стига сте ги пазили убийците, а го пускайте докато още им ври и кипи на близките на убития да го гепнат пияната свиня и те си знаят какво да го правят. Око за око, зъб за зъб. То, не че в затвора не може да го достигне ръката на възмездието, ама много скъпо взимат пазачите, а в тази криза грешни пари дават ли се ? ;))
+3
 
 
Ами колко да му дадат?!?! Той "човека" си бил признал и се "сключи споразумение"!?!?!? А с близките на загиналия какво се сключва в такъв случай? Е няма такава ИДИОТСКА ДЪРЖАВА!!! А к'во ли е, да не си беше признал?! Щяха да обвинят Маргините и Алексей Петров ли?
на 26.02.2010 г.
+3
 
 
Законите трабва да са много по-строги за пияните шофьори! И да попитам "магистратите" - защо Максим Ставийски е на свобода, нима не уби и той човек, а втори все още се мъчи в кома? Или закона в България е различен за различните граждани? ...май и конституцията намесихме? "всички граждани са равни пред закона"
+1
 
 
Затриваш човек,преобръщаш живота на близките с главата надолу и... 2г. и 6 месеца!!!Защото ти е било кеф да се напиеш и да караш!С тези неадекватни на причинените щети накказания,няма как юнаците да се научат да не припарват до кола след употреба на алкохол!
You can't rely on other people to make you happy
на 26.02.2010 г.
+1
 
 
В нормална държава щеше поне 20 години да лежи нещастника. Какво са 2 години? Като излезе пак ще претрепе някой, като знае, че наказанието е почти никакво. Да не говорим, че в някои щати за такова нещо може да получи и смъртна присъда. А тук само едно "Браво" дето не са му казали. Харесвам си родината, но държавата ни вече е пълен абсурд. Колкото и да е клиширано за съжаление явно е вярно.
+1
 
 
Пожелавам на съдията да го застигне съдията на прегазеното момче..е*аси законите, нямам думи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Лято 2024
Избор на нов български патриарх
Пролетни бури удариха страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: