ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка към пловдивчанин: Глобата ти е малко!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:08 / 14.02.2024Коментари (3)11786
Пловдивчанин се жалва, чеса му наложили фиш, тъй като е паркирал на тротоара. По думите му е бил принуден да го направи, тъй като не е имало къде да спре, а е било наложително. Мястото е улица "Филип Македонски" 51, която е еднопосочна и е позволено паркирането от едната страна, но не и там, където вървят пешеходците.

Той е решил да публикува снимки от нарушението си във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив", видя Plovdiv24.bg. Ето и обяснението му, като, разбира се, е виновна общината, че не е изградила достатъчно паркоместа"

"Само слушаме обещания как ще се направят повече паркоместа в гр. Пловдив, как уж ще се ускорят ремонтите в града, които се протакват, а се плащат от джоба на обикновения българин. Накрая принуден, да спреш на тротоара, за да си свършиш ангажиментите, ти хакват фиш.

Фишът ще го платя, но не е в това въпроса. Няма никакъв толеранс от страна на общината. Нормално ли е да се строят частни комплекси в пъти по-бързо от ремонтите по държавни поръчки???"

Според пловдивчани обаче:

"Не исках да коментирам, защото ще напиша много критика за всеки един ред към Вас. Искам само да задам един въпрос, а Вие ще решите дали ще ми отговорите. Та - Ако по този тротоар реши да мине човек с инвалидна количка, майка с количка, майка с дете или просто човек като мен или Вас, от къде ще мине?"

"Светослав Енчев До някъде сте прав, но от дясна страна бях оставил достатъчно място, за може да преминат всякакви хора.

Въпросът е, че българина няма толеранс и гледа само своята гледна точка.

Имах ангажимент наблизо, а наоколо няма подходящи паркоместа."

"Спирала съм на три километра от местото, на което трябва да отида, защото знам че няма да има места, качвала съм се и на автобус, за да стигна по-бързо. Центърът е почти недостъпен. Струва ли си да си губиш времето и нервите, за да не ходиш малко?"

"То е ясно, че ще спирам другаде, но тук въпросът не е концентриран във фиша, а в държавата като цяло. По-бързо в пъти се застрояват частни комплекси, а градските пътища, междуградските, поддръжката като цяло се проточват."

"Изключително нахално и нагло от твоя страна. Представи си че минават деца и заради твоите действия слязат на пътното платно и ги удари някой."

"Ако някои може може да реши въпроса с паркирането в големите градове ,ще стане милиардер на секундата, навсякъде по света."

"По-малко коли трябват, не повече паркоместа."

"Съжалявам , но това е брутална наглост. Спрял сте в нарушение ,хората са си свършили задълженията и Вие се оплаквате. А ,ако не ви бяха писали фиш все щеше да има някой да снима и да пита “Защо общинска охрана не си върши работата"."

"Безплатни паркоместа в градски части няма кой да ви направи. В коя точно държава по света има осигурени безплатни парко места за всички?! Просто трябва да се научите, че покупката на кола върви в комплект с покупка/наем парко място или гараж и като не можеш или не искаш да си вземеш не си взимаш и кола. Аман от градове и инфраструктура само за автомобили. Спрял си на тротоара, глобили са те с право, замисли ли се като си спрял там, хората къде ще вървят по пътното платно ли? Разбихте ги тези тротоари от паркиране отгоре... в заключение ще кажа, че глобата ти е МАЛКО!"

"100 метра по надолу е паркинга на комплекс сила 3 лева на час и почти винаги има място през деня"

"Много красив автогол."

"По-добре си изтрийте поста, не се излагайте повече! Достатъчно е, че сте спряли по този начин!"


Още по темата: общо новини по темата: 2375
27.04.2024 »
26.04.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
21.04.2024 »
21.04.2024 »
предишна страница [ 1/396 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на мемипопу
премахни филтъра

+3
 
 
Че си спрял на тротоара е ясно и глобата си е правилна, но на някой направи ли му впечатление, че е спрял и срещу трафопост. Има много предположения за детски колички, инвалидни колички, деца и други пешеходци, но ако има авария в трафопоста и квартала остане без ток и техниците не могат да си свършат работата, кой ще е виновен?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: