
ЗАРЕЖДАНЕ...
Отлагат поскъпването на хляба | ||||||
| ||||||
Той е категоричен, че поскъпване ще има, защото цената на брашното минава психологическата граница от 70 стотинки. Малките фурни обаче ще изчакат първо да поскъпне заводския хляб. Цената в Пловдивско ще се задържи на сегашните си нива поне два месеца, оспори прогнозата Митко Караджов, управител на кооперация „Симид", която е най-големия производител в региона. Според него няма данни за дъмпинг от страна на заводите, защото по-модерните технологии и затварянето на цикъла им позволяват да поддържат едрова цена от 65 стотники. Информацията е на Дарик радио.
|
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив? | ||
Да (13070) | 55% | ![]() |
Не (8120) | 34% | ![]() |
Не мога да преценя (2404) | 10% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg