Откриват изложба "Пловдив заедно"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:29 / 12.12.2014
1642
От 18:00 часа на 16 декември в Музеен център за съвременна история на ул. "Ангел Букорещлиев" № 14 ще бъде открита изложбата "Пловдив заедно".

Изложбата се организира от J галерия към фондация "Артиум Консолацио", чиято мисия е да промотира българското изкуство в Холандия. 

"Пловдив заедно" представя осем утвърдени пловдивски автори: Румен Нечев, Константин Константинов, Вихра Григорова, Кирила Георгиева, Христо Жеков, Атанас Карадечев, Митко Чонов, Цветана Видева. Петима от тях участват с живопис, двама с пластика и един с керамика.

Основател на фондация "Артиум Консолацио" е Жаклин Хауари, която е и галерист в J галерия. Тя отправя покана към всички културни оператори, които осъществяват своята дейност под тепетата, да посетят откриването на изложбата, за да превърнат събитието в една основа за ползотворно сътрудничество, насочено към промотирането на пловдивската култура и изкуство в Холандия.

Всеки може да разгледа изложбата в Музеен център за съвременна история на ул. "Ангел Букорещлиев" № 14 - уличката, която се вие по Сахат тепе и е успоредна на Главната, между 16-ти и 19-ти декември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).