ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Опасни ли са за хората 5G мрежите? Ето отговора на A1 до Plovdiv24.bg
Автор: Васил Динев 09:25 / 11.07.2019Коментари (38)18379
Ето какво съобщиха от оператора А1 във връзка с материала на Plovdiv24.bg "Жители на Пловдив скочиха срещу новата 5G мрежа на А1": "А1 не е поставяла 5G антена нито в район "Южен", нито в която и да било част на град Пловдив. Не сме получавали информация или каквото и да е официално запитване за подписка от страна на жителите на град Пловдив. В момента А1 разполага единствено с тестови честоти за 5G до края на 2019 година и компанията има една тестова 5G базова станция в София.

Твърдението, че една 5G антена "вреди както на нас, така и на децата ни" е силно подвеждащо и невярно. След дискусии и проучвания Комисията по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните към Европейския парламент обяви, че няма научни доказателства, че 5G мрежите са опасни за човешкото здраве.

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) даде тестови честоти на А1 и останалите два оператора в диапазона 3440 до 3540 MHz (3,4-3,5 GHz), което е почти 30 пъти по-ниско от честотите, които се считат за опасни за здравето на човека. Като допълнение трябва да се вземе предвид фактът, че повечето Wi-Fi рутери, каквито имат по-голямата част от потребителите в България и света, работят в честотния диапазон 2,4 GHz – 5 GHz.

Всички базови станции на А1 преминават задължителни щателни тестове и тяхната локация се определя и разрешава от съответните държавни органи".


Още по темата: общо новини по темата: 59
01.06.2023 »
12.04.2022 »
21.03.2022 »
17.03.2022 »
12.03.2020 »
31.07.2019 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ДОБРЕ БЕ ПУ..КИ МАЙНИ,КАТО Е БЕЗВРЕДНА ТАЯ МРЕЖА,ЩО В ХЕЛЗИНКИ ИМ ИЗМРЯХА ГЛАРУСИТЕ ПРИ ТЕСТВАНЕТО И???
-3
 
 
трябва да се направи вече държавна политика и да се създаде орган който да санкционира лъжливи внушения :) ..... например сега цялото тролско воинство се е строило да ни внушава че антените са вредни .... не са :) втори пример ..... шистовата газ .... внушиха ни че водата в чешмите щяла да гори :) до нас румънци и поляци и дори джуджето путин добиват евтин газ от шисти и нито природата им е унищожена нито водата в чешмите им гори :) и още хиляди примери с които целенасочено се манипулира общественото мнение :)
+2
 
 
Къде сте седнали да обяснявате на бай Иван от Кючука, дето има едва избутано средно образование и цял живот е бачкал в ТКЗС, какво е честота на работа на радио антена и колко всъщност безвредна е за него? На него оня ден бай Игнат му е казал, че е чул от бай Пройчо, дето е прочел в някой петоразряден сайт, представящ се за "медия", че някакви гугутки паднали от небето и моментално е на мнение, че антената ще му промие мозъка и ще го утрепе накрая. Обществото ни е толкова деградирало и просто, че се манипулира от буквално едно изречение и дори не се сеща да си направи труда да седне и да прочете достоверната информация. Грозно и тъпо е от страна на А1 да монтират антена без изричното съгласие на живущите във въпросния блок, но причината, че тя е "вредна" е меко казано малоумна и А1 трябваше да проведат събрание, на което да обяснят как работи тя, на какви вълни и да дадат пълна информация на живущите, най-вече доказвайки им, че тя е безвредна за здравето им. На това събрание всеки да се подпише на протокол, че му е било обяснено от специалисти, че антената е безвредна и А1 носи отговорност за това. Но те явно са решили да минат по "другия" начин и това е най-грозното в случая.
-2
 
 
И тези същите комунисти от евро парламента които решават роуминга в европа. Има роуминг няма роуминг.На документ няма роуминг обаче не може картата да седи повече от 4 месеца в роуминг и така. Въобще да го духат тия другари измислени. РЌбати и цирка са да решават на хората съдбата дали и колко и кога ще ползвам роуминг . е***е си майката другари.
-2
 
 
И същата тази европейска комисия която излезе със закона за изкривените банани:-) Бяха сложили закон че в европейския съюз не можело да се продават изкривени банани и тем подобни. С това ли се занимават тези дебили? Тези същите и решават и за честотите на 5. Само гледаш и се смееш на тези 7000 кретена сложени там. Не знам каква е разликата между тяхния парламент и нашия:-)
0
 
 
Какъв Европейски парламент и комисии.Всичко ли трябва Сталинистките комунистически комисии да решават за това. Стига тирания. Има мнооооого по точни данни и изследвания от останалия свят хора които доказаха вредата. Европейската комисия да каже защо имат 7000 души персонал и се хранят от нашите пари и данъци. Мога ли да кажа да ходите да работите а не да градите новия комунизъм в Европа измислица европейска мързелива:-)
0
 
 
Е, не, те ще кажат, че е опасна... Те какво си мислят...
+4
 
 
Айди бе! Те шъ му кажат на бай Герги, чи пилиту му не е умряло заради 5житу! Събирам подписка да принудим А1 да купуват виагра на бай Герги, чи онаа шафрантия жена му, кака Пена, пак ша забегни у Гръция с оня мангал Валдес.
-3
 
 
"няма научни доказателства, че 5G мрежите са опасни за човешкото здраве..."Ако бяха казали, че ИМА научни доказателства, че 5G мрежите са БЕЗопасни за човешкото здраве, всичко щеше да е ОК. Такива доказателства може да има (евентуално) едва след десетки години.А дотогава - търсят се "морски свинчета" за експерименти в реални условия.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.07.2019 г.
+2
 
 
не ви вярваме бе монополисти, само печалбите са ви в главата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (544) 10%
Славчо Атанасов (1451) 26%
Иван Тотев (1488) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: