ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Николай Радев от БСП: Не можем да намерим ключа към сърцата на хората
Автор: Мария Морунова 15:19 / 26.05.2014Коментари (19)4967
© Plovdiv24.bg
"Резултатите на ГЕРБ в Пловдив наистина са изключително неприятни за нас". Така лидерът на групата на БСП в ОбС Николай Радев коментира резултатите от вчерашния вот, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Пловдив наистина винаги е бил един по-десен град и ние в този град не можем да намерим ключа към сърцата на хората. Това ще го анализираме в съвсем скоро време много сериозно", коментира още Радев.

Според него, неуспехът на БСП се дължи на това, че тя наблегна в предизборната кампания на европейската политика. Докато партиите, които постигнаха по-висок вот вчера, наблегнаха на вътрешнополитическите въпроси и не толкова на европейските.

"Смятам, че хората в момента живеят в собствените си проблеми и Европа е достатъчно далеч от тях и ние също може би трябваше да наблегнем на това, на тази струна. Просто трябва да се върви с вълната на хората, с тяхното мислене, не със собственото си мислене", добави Радев.

По отношение на разколебаването във вота на БСП, Радев заяви, че се корени в няколко направления. Първото е електоратът на партията, който беше много разколебан, особено след събитията в Украйна.

"Нашият електорат изживя много тежко становището на правителството по този повод. Въпреки становището на БСП, което беше твърдо против санкциите, които поиска да наложи Европейският съюз. Нашият електорат искаше още по-сериозно отношение на партията ни. И тук се разви едно сериозно недоволство. Аз не чух този проблем да бъде сериозно отбелязан в нашата пресконференция снощи", каза Николай Радев.

Вторият проблем според него, е, че хората, особено по-възрастните, искат една по-бърза промяна. Те очакват БСП да бъде една голяма партия, която да им помага в тежките години на живот.

"И може би тук се разминават техните очаквания с бавните стъпки, които предприемаме. Тук не мога да виня правителството, което предприе доста упорити стъпки с опоскания бюджет, който наследи от предходното. Но въпреки това хората очакват по-сериозни и бързи стъпки", завърши Радев.


Още по темата: общо новини по темата: 320
06.09.2014 »
12.08.2014 »
15.07.2014 »
24.06.2014 »
14.06.2014 »
13.06.2014 »
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Господин Радев, на вас ви е достатъчен ключът към сърцата на партийните олигархи, а за обикновените хора не ви и пука.
+1
 
 
Чудя се, само вие ли не разпрахте какъв е проблема... не Киев, не "бавните стъпки" АМИ ПОЛЯГАНЕТО НА ДПС Е ПРОБЛЕМА... НА ЛУДИ ЛИ СЕ ПРАВИТЕ г-н Радев???? ДПС ВИ ЗАКОПА!!! И ДАНО ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ КАРТАТА НА България, ЩОМ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ!!!!!
+1
 
 
Вие от бсп работа в ПЛОВДИВ НЯМАТЕ!!!!! ВЪН !!!!
0
 
 
Не знам, но след като сутринта гледах една гостенка на Ани и Виктор как се изказваше, залапах веднага цигарата и за малко да я щракна в хола. Такива нагли думи каза, че не си струва да ги преразказвам, клавиатурата ще почервенее, но от срам. Ани беше потресена, попита дали за роби става дума. Не помня името на тази гостенка, тя има и научна степен. Не ща и да си го спомням. Ако някой иска да глада най-долния червен позор и гнусотия, нека си пусне от сайта на Нова Телевизия
+3
 
 
Болшевишките канибали могат само да изтръгват туптящи сърца, а не да ги отключват. Могат да направят от работлив селянин - крадлив търтей, от гражданин - панелен скот, от гостоприемен народ - тарикатско племе, от райска градина - отровна пустиня.
0
 
 
ХАХАХАХА вие така се оядохте, че не можете да си бръкнете по джобите...
+5
 
 
Ех, господин Радев, математик си, хубав човек, а не можеш да сметнеш 2+2 :) Винаги съм се чудел, защо се захвана с тия комуняги, от МГ-то останах с добри впечатления за теб. бтв. Как е дъщеря ти?
+11
 
 
.... и да връщате панаира маймуни такива :) той пренадлежи на пловдивчани...
+10
 
 
Другарю Радев, още от 1917 г. не може да намерите тоя ключ към сърцата на хората.И няма и как да го намерите-защото "зъбчетата" на вашият ключ се състои от кражби,наглост,безочие,Мая Манолова,коалиция с турците,демагогия,...и т.н. и т.н.Трябва да смените всичко-някой от вас да облекат раирани костюми,други -да направите така,че да облечете в раирани костюми и т.нар.коалиционни ваши партньори,след това да върнете заграбеното..Я по -добре се вайкате за ключове,а? Но не забравяйте,че един там горе-на небето има ключовете за всичко.Защото рано или късно-всичко си има край и е кофти да застанеш пред най-важния ключар с наивни обяснения...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (906) 16%
Спас Гърневски (811) 14%
Д-р Иван Чомаков (551) 10%
Славчо Атанасов (1493) 26%
Иван Тотев (1523) 26%
Здравко Димитров (506) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: